Hjemmelavet vegetabilske vaskemaskiner

November 1

Hjemmelavet vegetabilske vaskemaskiner

Det er vigtigt at vaske alle grøntsager og andre råvarer før tidskrævende dem. Ikke-økologiske grøntsager kan stadig have spor af pesticider eller andre kemikalier, der anvendes til at vokse grøntsager. Selv økologiske grøntsager dyrkes naturligt kan stadig være snavsede fra jorden og under transporten fra gården til butikken til dit køkken. Du kan bygge dine egne vegetabilske vaskemaskine til at rense din producere derhjemme.

Fremstillede maskiner

Flere selskaber gøre fremstillede vegetabilske vaskemaskiner. Disse maskiner er stor og omfangsrig, ikke designet til hjemmet køkkener. I stedet, restauranter, butikker og andre produkter-relaterede virksomheder køber disse pladskrævende maskiner, som fungerer ved hjælp af et transportbånd og en balje til vaskning. Du ønsker ikke at bygge noget dette store derhjemme, og du sandsynligvis behøver ikke et transportbånd, da du sandsynligvis ikke behøver at vaske store mængder af grøntsager. Du kan dog anvende nogle begreber af disse fremstillede vegetabilske vaskemaskiner til den du bygge i hjemmet, såsom store vask bassin.

Simpel tingest

En hjemmelavet vegetabilske vaskemaskine skal være enkel og let at bruge. Det bør også være lille nok til at gemme i et skab, pantry eller skab. Du kan bruge en plastikspand eller små plastik badekar som vask bassin. Du kan vaske producere lige i bassinet, eller placere en si i bassinet for at vaske producere i sien – dette hjælper dig med vask og afløb grøntsager på samme tid. Når du er færdig, skal du blot dumpe vand ud. Du kan også vedhæfte en skrubbe børste med blide børster til at hjælpe dig med at skrubbe grøntsager ren. Andre elementer i en hjemmelavet vegetabilske vaskemaskine omfatter en hane-Slangeadapter, der tillægger din køkkenvask for let vandkontrol, og en platform eller rack til luft tørre produkter efter vask.

Vask løsning

Vand er én måde at vaske grøntsager i din vegetabilske vaskemaskine. Du kan også købe en grøntsag vask løsning eller gøre en selv. For at gøre din egen vegetabilske vask løsning, kombinere lige dele vand og hvid eddike. Krat hårdt flået grøntsager, og lade bare blød flået grøntsager blød i løsningen i et minut eller to. Derefter skylles grundigt. Eddike er mere effektive til at slippe af med bakterier end vand alene.

Overvejelser

Hjemmelavet vegetabilske vaskemaskiner kan også bruges til at vaske frugter og andre fødevarer i dit køkken. Du bør gøre en maskine, der er let at rengøre. En plastikspand eller balje er billig og nem at rengøre, hvilket er grunden til de er en god mulighed for en hjemmelavet vegetabilske vaskemaskine. De passer lige ind i din vask, så resten af køkkenet ikke bliver våd eller rodet under brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com