Hjemmelavet Weed & foder

June 1

Hjemmelavet Weed & foder

Kommercielle ukrudt og foder præparater kombinere gødning og ukrudt mordere, der påvirker crabgrass og bredbladet ukrudt. Når du drys eller spray disse præparater i din værftet, de befrugte din græs og landskabsarkitektoniske planter og dræber uønskede planter. Mange mennesker ønsker ikke at bruge disse kommercielle præparater, fordi de er bekymrede for sundheden og miljøet påvirker. Heldigvis er det muligt at forebygge og kontrollere ukrudt og gøde plænen hjem, landskabspleje og vegetabilske haver uden at bruge disse produkter.

Bor på din græsplæne

Boron er nødvendige for sund plantevækst. Stykke tid for meget kan skade alle planter, nogle ukrudt, som krybende charlie, er mere følsomme over for boron end græs. Som et resultat, kan du bruge en Borax sæbeopløsning på din græsplæne til at dræbe ukrudt samtidig en nødvendig næringsstof for dit græs. Hvis du vil anvende boron, købe en sæbe med Borax i det. For hver 1.000 kvadratfod af græsplæne, der skal behandle, Opløs 10 ounce af sæbe i en lille mængde af varmt vand. Tilføj denne løsning til en spand, som du har føjet 2 1/2 gallon af vand. Opløsningen omrøres godt og bruge en haven sprøjte for at fordele løsningen jævnt over græsplænen. Alt for meget af løsningen beskadiger græsset. Spray dit græs en gang i foråret op til to år. Borax ophobes i jorden så hvis du anvender det alt for ofte, vil det dræbe din græs.

Barkflis

I områder, hvor du ikke har græs, er lagdeling barkflis en ideel ukrudt og feed løsning. Det forhindrer ukrudt i at vokse, og som det nedbrydes, det giver næringsstoffer til de nærliggende planter. Hvis du har løvfældende træer i din værftet, i efteråret rive blade i bunker i nærheden af de områder, du ønsker at barkflis. Sprede blade rundt i bunden af træer og buske, og derefter sprede dem jævnt over din plantning senge. Du kan også købe barkflis fra et havecenter i poser og sprede indholdet i lag flere inches tyk. Sprede barkflis på din græsplæne vil dræbe den, men du kan få fordele af barkflis på din plæne ved at efterlade udklip på jorden, når du slå

Cover afgrøde

Et cover afgrøde, såsom Kløver, fungerer også som en fremragende hjemmelavet ukrudt og foder løsning, især for køkkenhaver. Plante din dækning afgrøde sent i efteråret efter at sætte din have i seng for sæsonen. Køb cover afgrøde frø fra din lokale Planteskole eller plante center og drys dem over hele haven område med den anbefalede koncentration. Cover afgrøde vil vokse i løbet af vinteren, forhindrer ukrudt i at komme i gang i foråret. Før plantning din have i foråret, indtil cover afgrøde i jorden, hvor det vil nedbrydes og tilføje næringsstoffer til din havejord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com