Hjørne hylde ideer til lille badeværelse

March 12

Små badeværelser præsentere boligejere med betydelig design udfordringer, og finde pladsen til passende opbevaring kan være særdeles vanskeligt. Corner hylder er en pladsbesparende mulighed for små badeværelser, fordi de udnytter en ofte underudnyttes område i badeværelset. At vælge de rigtige slags hylder og den rigtige placering for dit hjørne hylder vil sikre, at de er både praktisk og stilfuld Tilføjelser til din lille badeværelse design.

Placering

Corner hylder er især nyttig ved oprettelse af opbevaring i kroge af et lille badeværelse. En af de mest bekvemme beliggenheder for corner hylder er omkring området toilet. Toiletter er ofte skjules i semi-privat dele af badeværelset, der er for lille til regelmæssig reoler. Toilet corner hylder er nyttig til opbevaring af ekstra toilet papir, rullede håndklæder eller toiletartikler, som ikke komfortabelt passer ind i din medicin kabinet. Du kan også overveje at tilføje hjørne hylderne over vasken til at give ekstra plads til high-brug toiletartikler som tandbørster eller makeup. Over vask opbevaring er værdifulde, især hvis dit badeværelse er for lille til at rumme et standard forfængelighed.

Fritstående hylder

Fritstående corner hylder giver fleksibilitet, hvis du nogensinde beslutter du remodel eller omarrangere din plads. Fritstående træ enheder med indbygget skabe tilbyder betydelig lagerplads og appellerer til land eller traditionelle stilarter, men de er ofte voluminøse og kan komme samlet, hvilket gør dem svære at manøvrere i små rum. Mere moderne hjørne reoler bruge en minimal mængde af materialer, typisk metal eller wire rammer med tre eller fire trekantede træhylder, således at de er let og nem at flytte. Minimalistisk corner hylder tillade vægplads bag hylderne til at vise gennem, at skabe en illusion af mere åbne vægplads.

Vægmonterede hylder

Vægmonteret corner hylder er værdifulde for boligejere med små badeværelser, fordi de ikke tager nogen gulvplads. Vægmonterede hylder er helt tilpasselig i forhold til deres placering. Du kan vælge for at placere tre hylder i et hjørne i nærheden af toilet til lagring af ekstra toiletpapir, eller du kan holde en hylde nær toilettet og installere en anden nær vasken afhængigt af dit opbevaringsbehov og plads tilgængelighed. Vægmonteret hjørne hylderne er også en enkel måde at tilføje et strejf af din personlige stil til din lille plads. Et lille hjørnehylde nær dit toilet kan holde en enkelt-stamceller vase med friske blomster eller et lille indrammet billede. Men de små detaljer tilføje betydelig designelementer til pladsen, de gå ikke på kompromis den opfattede størrelsen af rummet.

Hylde design

Selvom corner hylder er i vid udstrækning funktionelle, giver de også mulighed for at udtrykke din personlige design smag. Traditionelle hjørne hylder supplere en formel badeværelse; kigge efter hylder med dekorativ kant i naturtræ, der matcher de andre støbning i dit badeværelse. For mere moderne eller moderne rum tilbyder metal eller metal-belagt hylder en reflekterende overflade, der vil holde den rum følelse luftige og lette samtidig opretholde den industri-inspirerede design. For en spa-lignende fornemmelse, glas eller frostet glas giver corner hylder plads til opbevaring uden at gøre rummet føler sig lille eller rodet. Selvom de fleste hjørne hylder er trekantede med en buet forkant, kan du også oprette din egen version af corner hylder med korte, rektangulære væg-monteret bogreoler. Når du lægger på hylderne, arrangere dem, så at de veksler mellem hver væg, der danner hjørne for at oprette en forskudt hjørnehylde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com