Hjørne Køkken Sink Installation

October 19

Et hjørne køkkenvask mounts i en lignende måde til en regelmæssig vask, det mounts bare på hjørnet af køkkenbordet i stedet for i midten. For en flush, selv installation, Sørg for din køkkenbordet område er ren og helt flad i hjørnerne. Du skal bruge de fleste af de samme værktøjer og færdigheder til at installere et hjørne håndvask som enhver anden type af vask, så hvis du har installeret dræn før dette, du er i god form.

Instruktioner

•Tag eksisterende vasken hvis relevant ved at slukke for vandforsyningen i skabene i hånden, frakobling supply slanger med en skruenøgle, og at skrue vandhanen montering klip langs kanten af vasken med tænger. Løft vask ud af tælleren og skrabe ned af den gamle blikkenslager er kit med en flad klinge skraber.

•Indstil den nye hjørne håndvask skabelonen på bordplade i hjørnet. Spore omkring skabelonen med en blyant til at overføre skabelon skitsen på bordplade. Alternativt, hvis der er ingen skabelon, indstille hjørne vasken op og ned oven på køkkenbordet i hjørnet, og spor rundt om vasken med en blyant. Tegne en anden disposition 5/16th af en tomme inden for denne linje med blyant og lineal.

•Drill en pilot hul med en boremaskine og 1/8-tommer bore lidt i det ene hjørne af din mark. Indsæt en stiksav klinge i dette hul og skære konturen. Hvis du har granitbordplader, skal du sten skæring Boremaskiner og en sten-kniven for dette trin.

•Installer montering klip langs vasken kanter ved at skubbe dem over randen og stramme skruerne. Lavere vasken i hullet i bordpladen.

•Stram vasken montering klip med tang til at sikre vasken til køkkenbordet. Skub den nye hane ind monteringshul i vasken og stram spændemøtrikken for at fastgøre vandhane til vasken base. Køre levere linjer fra den eksisterende VVS til vandhane basen og stramme stikkene.

•Køre den en ring af silikone rundt i kanten af vasken til at forsegle ud vand og lad det tørre i 24 timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com