Hjørne pejs Surround ideer

March 20

Surround en pejs kan fungere som mere end et sted at holde gløder og gnister fra flyvende. Det kan også være en kilde til design inspiration. Surround er basisareal i brændkammeret, hvor logfiler eller varmeelement hviler. Udvikle ideer at indarbejde materialer, teksturer og farver, der gør surround så indbydende som varme og glød fra pejsen.

Buede og cirkulær omgiver

Hjørne pejs giver mulighed for at gøre en dramatisk surround. Det er næsten instinktive at gøre området pejs med lige kanter. De fleste ildsteder har et surround-område, der strækker sig som et rektangel. Du kan udvide en lige kant surround ved at give det mere plads fra forsiden af pejsen og langs siderne.

Hjørne pejs også egner sig til at gøre en buet eller rund surround at drage mere opmærksomhed på hjørnet placering. Sammenstillingen af den lineære placering med en buet surround vil tilføje et kig af tilpasning til make pejs endnu mere af et brændpunkt i rummet.

Forskudt fliser Surround

Hjørne pejs skaber muligheder for at udvide en kvadratisk eller rektangulær form. Surround kan designet med fliser eller mursten, således at det skaber en forskudt, trappe trin effekt. Oprette en kant med fliser eller mursten går i en modsat retning at give grænse yderligere definition. Eller skære i tæpper til at mødes med surround at tilføje drama til surround-design og hvordan det passer med gulvbelægning til rummet.

Marmor Surround

Marmor er en elegant materiale til at skabe surroundlyd til hjørne pejs. Brug rigelig plads for at gøre den marmor behandling fremtrædende ved at udvide området surround. I et lille værelse, kan dette opnås ved hjælp af marmor fliser eller plader, der er ene fod bred. Skabe mere dybde og definition i et stort rum med et hjørne pejs ved at gøre området marmor surround ekspansiv nok til at rumme en stand for pejs redskaber. Hvis rummet tillader, omfatte et område til stole og små bænke til familiemedlemmer og gæster til at samle tæt på varmen fra branden.

Diagonal træ Surround

Tilføj drama til surround-området ved at oprette en hårdttræ surround. Hvis bunden af værelse gulv er hårdttræ, Placer hårdttræ til surround i en diagonal mønster til at tilføje drama og definition surround-området. Diagonal design teknik vil også opnå en lignende effekt af virkningen og drama i et værelse, der er tæppebelagte. Parameteren i medier fra tæpper til træ vil trække øjet til hjørne pejs og horisontale surround design behandling.

Blandede medier

Kontrast grænsen til hjørne pejs for virkningen. Bruge træ som grænsen for en marmor surround. Overveje dekorativ flise til at accent en marmor eller skifer. Udnytte de kreative muligheder hjørne pejs med en mixed media assemblage af fliser, mursten og andre materialer til at gøre det endnu mere af en standout træk i rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com