Hjorte vil spise min vinstokke?

July 24

Hjorte vil spise min vinstokke?

Alle hjorte kigger opportunister. De vil spise, hvad er tilgængelige, herunder unge bud druer--vinstokke, blade og frugter. Medmindre en permanent hegn er på plads for at holde rådyr væk, vil varmints spise de fleste alle saftige vegetation. Der er kommercielt tilgængelige afskrækningsmidler på markedet til at afskrække rådyr. Nogle af disse produkter kræver adgang til elektrisk strøm eller et konstant vandkilde. En økologisk metode er at gøre en spray, der holder rådyr væk.

Instruktioner

•Sæt to håndfulde tørrede peberfrugterne i hver beholder, plastik is. Fyld med vand. Lad den stå i solen i syv dage.

•Strain 2 til 3 Potter af peber løsningen ind i sprøjten pumpe. Tilføj to spiseskefulde af opvaskemiddel sammen med en 1/4-cup af arasan, et rådyr frastødende. Placer toppen på sprøjten og ryst godt for at blande.

•Spray bladene af druer vinstokke indtil løsningen drypper. Anvendelse på en ugentlig basis eller efter en kraftig regn.

•Fyld 1-gallon is beholder med vand at gøre en anden batch af tørret peber løsning. I de fleste tilfælde, vil peber producere op til fire partier pr. en håndfuld tørrede peberfrugter. Vask druer inden konsum.

Tips & advarsler

  • En permanent løsning er at installere et elhegn. Det elektriske hegn består af to separate hegn 30 inches fra hinanden. Hver hegnet har separate elektriske ledninger fastgjort til isolerede hegnspæle. Hjorte vil forsøge at springe over hegn og få chokeret. Installationen kræver området under den elektriske ledning opbevares nyslået. Vegetation vil forårsage hegn systemet til kort ud.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com