Hjuls plæneklipperen vs magt plæneklipper

December 24

Hjuls plæneklipperen vs magt plæneklipper

Plæneklippere kommer i mange størrelser, stilarter og priser. Når du vælger en plæneklipper, er der en række faktorer, du skal overveje. De faktorer, der gør en plæneklipper det bedste valg for en bestemt person er ofte baseret på individuelle forskelle i græsplæner, sammen med personlig præference. Hjuls plæneklippere og magt slåmaskiner begge har deres fordele og ulemper.

Værftet størrelse og form

Hjuls slåmaskiner er normalt anbefales til værfter en halv hektar eller derunder, ifølge ReelMowerGuide.com. Antallet af forhindringer i gården bør også overvejes. Hvis du har en gård, der indeholder en masse træer og skrænter, kan du vælge en magt plæneklipper. En anden fordel ved at en magt plæneklipperen er, at det kan håndtere kviste og blade. Hjuls slåmaskiner kan få kviste fast i vingerne, så hvis din værftet har en masse træer, en magt plæneklipperen kan være mere praktisk.

Udgift

For mange boligejere er omkostningerne en vigtig overvejelse, når du vælger en plæneklipper. I de fleste tilfælde er hjuls slåmaskiner billigere end magt plæneklippere. Når de overvejer omkostninger, er der mere at tænke på end at up-front udgifter til plæneklipper, dog. En magt plæneklipperen kan kræve gas, olie og regelmæssig optimeringer, mens en reel plæneklipper er ikke sandsynligt, at behøver megen vedligeholdelse.

Effektivitet

Nogle boligejere vælger en magt plæneklipperen over en reel plæneklipper fordi magt plæneklippere er mere effektiv. Ved hjælp af en power plæneklipperen ofte tillader dig at slå græsset hurtigere, og du behøver ikke at tage tid til at hente kviste før slåning. Hvis du har en reel plæneklipper, bliver du nødt til at slå græsset jævnligt, fordi hjuls slåmaskiner ikke typisk håndtere høje græs godt. På den anden side kan hjuls slåmaskiner være sundere for græsplænen, fordi græsset er skåret rent, ikke revet den måde, det er når du bruger en power plæneklipper.

Miljø

Miljøbevidste forbrugere vælger ofte hjuls slåmaskiner, fordi de ikke skader miljøet ved at blæse røg eller utæt gas eller olie. Hjuls slåmaskiner er også et godt valg for dem, der ønsker at undgå at bidrage til støjforurening. Elektriske plæneklippere har mindre indvirkning på miljøet end gas plæneklippere.

Sundhed og sikkerhed

Hvis du kan lide at slå græs som en form for motion, kan du ønsker at bruge en reel plæneklipper. Ejere af hjuls slåmaskiner er mindre tilbøjelige til at være skadet end ejere af magt slåmaskiner, fordi der er ingen ledninger at rejse eller dampe at inhalere. Hjuls slåmaskiner er et godt valg for folk med allergier, fordi disse slåmaskiner ophidse den mindste mængde af pollen og støv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com