Hockey soveværelse idéer

February 26

Hockey soveværelse idéer

Når udsmykning et soveværelse til et barn, er tegning inspiration fra hans interesser og Hobbyer en effektiv måde at skabe et rum, som han nyder. Hvis din søn eller datter er en ivrig hockey fan, er en hockey-tema soveværelse sikker på at være et hit. Det kan også være et sjovt projekt, fordi der er en række måder at indarbejde indretningen, hockey tema, så du kan være kreativ og tilpasse udseendet for at skabe et rum, som dit barn vil elske.

Team farver og Logo

For en hockey-tema soveværelse, lader sig inspirere af din favorit hold farver og logo. Du kan bruge en af team farver som maling skygge til væggen eller skabe en two-toned effekt ved at male den øverste del af væggen en farve og den nederste del en anden med en hvid stol jernbane, der tjener som overgangen mellem to. Hvis dit team farver er for fed til at dække hele vægge, gå med hvid maling og tilføje pin striber af team farver for ekstra blikfang. Du kan også male et vægmaleri af teamets logo for et sjovt indslag. Når du vælger sengetøj, kan du finde Talsmanden og ark sæt til alle National Hockey League (NHL) holdene at funktionen team logoer. Men hvis du foretrækker en subtil look, vælge ensfarvet sengetøj i en eller to af dit team farver.

Hockey mål hovedgærde

For en usædvanlig samtale stykke, skal du bruge en hockey mål som hovedgærde. En forordning mål er bred nok til at rumme en tvilling eller fuld størrelse seng og kræver ikke nogen ekstra arbejde til at tjene som et hovedgærde. Sæt den mod væggen med den åbne side vender ud, og Placer din seng inde, så det er omsluttet af nettet. Langs toppen af nettet, kan du tilføje et par af hjelme til at give det en endnu mere autentisk udseende.

Hockey Stick Wall Art

Hockeystave gøre ideel vægdekorationer til et tema soveværelse. Du kan kryds og tværs to pinde og montere dem på væggen til at oprette en simpel vægtæppe. For en mere omfattende kig, indsamle flere vintage hockeystave og afskære knivene. Skrue dem sammen en anden så producentens logoer er synlige og montere det hele stykke på væggen for en cool, usædvanlig kunstværk.

Memorabilia

Ingen hockey soveværelse ville være komplet uden memorabilia til at dekorere rummet. Hænge indrammede billeder af din favorit spillere på væggen, og montere autografer sticks til visning. Du kan ramme spil-slidte eller autografer trøjer. Vise underskrevet puck på hylder samt boble-hoved dukker af dine yndlingsspillere. Team årbøger også gøre attraktive dekorationer hvis du satte dem på en reol eller sofabord. Du kan endda købe gamle årbøger fra online-auktionswebsteder eller memorabilia butikker og ramme dækker at hænge på væggen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com