Høj effektivitet ovn vs Mid effektivitet ovn

June 12

Hvis du køber en ny ovn, har du valget af købe en midten effektivitet ovn eller højeffektiv ovn. Begge typer af ovne har deres fordele og ulemper, og valget afhænger af din placering, budget og ønsket om at reducere deres drivhusgasemissioner.

Funktion

Højeffektiv ovne køre meget roligere end midten effektivitet ovne og vil cykle oftere, men for kortere længder af tid. Begge ovne kræver den samme mængde vedligeholdelse til at fungere ordentligt, og uanset hvilken type af ovn du har, det bør få en tuneup én gang om året. Det betyder udskiftning af filteret og rengøring af ventilationskanaler og kanalen arbejde.

Tilgængelighed

Nogle lande har forbudt midten effektivitet ovne af bekymring for miljøet, men de er stadig tilgængelige i USA. Fordi flere virksomheder søger for at finde måder at appellere til miljøbevidste forbrugere, mange forhandlere skifter til salg højeffektiv ovne, og midten effektivitet ovne bliver mindre tilgængelige. Producenterne også at gøre lignende ændringer og skifte over til at producere det meste højeffektiv apparater, så midten effektivitet ovne kan være sværere at finde.

Pris

Højeffektiv ovne koste mere end midten effektivitet ovne i almindelighed. Men midten effektivitet ovne bruge mere energi til at køre og vil føre til højere energiomkostninger i det lange løb. Når man overvejer en midten effektivitet vs. en højeffektiv ovn, skal du overveje, om du vil betale højere op foran omkostninger for en højeffektiv ovn eller betale mere i energiregninger senere med en midten effektivitet ovn. Geografi kan også være en afgørende faktor. For eksempel, i en varm tilstand, skal du bruge din ovn kun engang imellem eller for et par korte måneder af året, i hvilket tilfælde en billigere midten effektivitet ovn kan være umagen værd. Hvis du bor i en stat, der oplever en kold vinter, kan du i stedet vælge en højere pris, højeffektive ovn, der resulterer i lavere energiregninger, fordi du vil bruge det oftere.

Betydning

Omkostninger til side, en af de vigtigste grunde til at vælge højeffektiv ovne er at reducere deres drivhusgasemissioner. Ifølge klima ændre centrale, kan en nonprofit organisation fremme klimaændringer, vælger en højeffektiv ovnen over en midten effektivitet ovn undgå 1,4 tons af drivhusgasser fra at nå atmosfæren hvert år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com