Høj kvalitet madlavning knive

July 22

Høj kvalitet madlavning knive

Fra udskæring til terninger, gøre høj kvalitet madlavning knive madlavning jobs nemmere. En høj kvalitet kniv kan skære igennem tykke knogler eller hård frugt og vegetabilsk skind. Disse knive kan også skære igennem bløde brød og frugt uden squishing maden. Du har flere forskellige typer og mærker at vælge imellem, når de køber madlavning knive.

Materialer

Designere enten stempel eller forfalske madlavning knive. Med stemplet knive bruge designere en maskine og skære skabelon til at oprette kniven. Med smedning forme designere et enkelt stykke af stål. Processen giver kniven et mere robuste blade og tungere styrke, end en stemplet kniv. En robust blade vil ikke bøje så meget i brug, hvilket gør smedet knive vare længere end stemplet knive. Smedet knive har også en tykkere forkant over stemplet knive, hvilket gør dem bedre til nogle skære job.

Funktioner

Bunden af kniven har et håndtag. Håndtag fremstillet af træ, plast eller gummi fungerer bedst. Hælen af kniv, den tykkeste del af vingen, strækker sig fra håndtaget. Hælen skærer gennem tyk maden. Kant, i midten af vingen, gør hovedparten af skæring arbejde. Kanten bør være skarpe. Tip, den øverste punkt af vingen, gennemborer mad og skærer små emner. Spidsen bør have en skarp, fine point. Rygsøjlen strækker sig over toppen af vingen. De bedste køkkenknive har en robust rygsøjlen.

Typer

Knive kommer i flere forskellige stilarter. For eksempel kan en kok kniv komplet de fleste sønderdeling og terninger job. En skrælle kniv har en tynd klinge, der virker for peeling frugter og grøntsager og udskæring tynde kød. En brødkniv har en savtakket kant, der skærer gennem frisk og varm brød uden klemme eller beskadige brød. Et udsnitsfilter har en lang og tynd klinge med en lige kant. Udsnitsværktøjer skære tilberedt kød. En hobbykniv ligner en mindre udgave af kokkens kniv og gør mange af de samme jobs, men vil ikke arbejde på knoglen.

Tips

Høj-kvalitets knive har brug for ordentlig pleje til at holde dem optimalt. Sættetid aldrig køkkenknive i vand, gør så kan ætse klingen og håndtere. Hånd vask knive og straks tørre dem. Tillad ikke mad at sidde på klingen. Brug en kniv blyantspidser regelmæssigt til at slibe kniven. Honing vil holde kniven skarp og tillade kniv til at fungere bedre. Undgå at skrabe bladet mod hårde overflader, og bruge et skærebræt til at forlænge levetiden af klingen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com