Højden af en bruser

August 8

Højden af en bruser

Højden af en bruser afhænger af mange faktorer, herunder din egen højde, højden af Brusevægge og højden af bruserhovedet. Når du installerer eller bygge en ny brusebad, kan du bygge det så højt, som du har lyst. Følg et par grundlæggende fornuftige regler, dog til at guide din beslutning.

Standard brusere

Standard brusere omfatter de pre-fabbed brusere, der kommer med et karbad eller brusebad base, plus de omgivelser, der overholder din Brusevægge til at beskytte dem mod vand. De brusere spænder i størrelse, men mange lager enheder er 79 inches-- eller omkring 6,5 fod - høj, så det passer de fleste gennemsnitlige størrelse individer. Du finder også enheder, der er 70 og 72 inches høj. Fordelen ved en højere brusebad er mere beskyttelse af dit omgivende vægge.

Brugerdefinerede brusere

Hvis du bygger en brugerdefineret brusebad kan du indstille højden i nogen afstand fra gulvet. Valget er virkelig op til dig, men hvis du ønsker en mere funktionelle brusebad, overveje at opstille en smule højere end den højeste enkelte bruger bruseren hovedet. Denne måde, brugeren kan køre vand over hovedet at skylle. Overveje højden af bruserhovedet selv, ikke brusebad rør--der er sat et par inches over brusehoved--fordi røret hælder svagt nedad.

Brusepaneler og vandfald enheder

Et brusepanel-- eller et vandfald brusehoved--ofte installerer lidt højere end en almindelig bruser på grund af placeringen af brusehoved og dens funktion. Vandfaldsbruser regner over for brugeren, så det skal angives flere inches over hendes hoved. Nogle enheder sende ikke en strøm af vand på en diagonal, men snarere lige ned. I dette tilfælde, personen skal passe under bruseren. Hvis dit panel har en regelmæssig brusehoved, kan du installere det, som du ville en normal bruser.

Yderligere overvejelser

Højden af bruserhovedet påvirker også højden på din Brusevægge. Da brusehoveder vippe fra side til side, ønsker du ikke en brusehoved, placeret over Brusevægge. Bruserhovedet kunne sprøjte vand direkte på vægge, hvis det er uforvarende flyttet til den ene side. Forlænge vægge op og over brusehoved med 1/2 fod eller mere er en ideel løsning. Typiske Brusevægge stige over bruseren røret af 6 eller flere inches i de fleste hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com