Højden af en Normal køkkenbord

February 14

Højden af en Normal køkkenbord

De fleste køkkener bygget i dag er udstyret med stock kabinetterne færdige til en standard 34-1/2 inches i højden. Denne standard var forsket i 1930-erne og var beregnet til en individuel fem fod syv inches i højden, ifølge StarCraft Custom Builders of Nebraska.

Arbejde med lager kabinetter

Tilføjer den sædvanlige sætter 1-1/2 tommer tyk bordplade til kabinet standardhøjde toppen af tælleren på 36 inches, som er den normale bygning industristandard. Det gode ved bordplader i denne standard højde er, at de fleste apparater er designet til at passe dem ordentligt.

Arbejder med skræddersyede kabinetter

Hvis du er kortere eller højere end gennemsnittet, men Overvej at justere højden på skranken. Din køkkenbordet skal være høj nok så, med hænderne placeret fladt på tælleren, albuerne er bøjet omkring 45 grader. Overveje at indarbejde øer eller arbejdsstationer på forskellige niveauer, hvis køkkenet skal rumme kokke i forskellige højder. Bygherrer kan ændre stock kabinetter eller oprette brugerdefinerede kabinetter til at arbejde med forskellige tæller højder.

Universal Design

"Universelt design" er begrebet møde kravene i mennesker med forskellige behov, herunder ældre og handicappede. Hvis dit køkken er brugt af en person i en kørestol, antyder GE Universal Design center, herunder en 30 - 32 tommers højde tæller for hans brug. Dette er også en god højde for de fleste børn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com