Højden af et vindue fra gulv til ikke-hærdet glas

January 24

Højden af et vindue fra gulv til ikke-hærdet glas

Installation vinduer i dit hjem er ikke altid så ligetil, som du måske tror. Placeringen af windows er kritisk, når du vælger de glas, der anvendes. Nogle vinduer, baseret på deres højde fra gulvet eller på jorden, skal være fremstillet af hærdet glas. Hvis du justerer højden af installationen, kan du muligvis at fravælge ved hjælp af dette speciale glas og installere regelmæssig vinduesglas i stedet.

Hærdet glas kontra Nontempered

Hærdet glas kræves i farlige steder er forskellige fra glasset normalt bruges i windows. Tempereringsprocessen udsætter glas til høje temperaturer, som styrker det til fire eller fem gange større end almindeligt glas. Rammer en rude af hærdet glas er mindre tilbøjelige til at bryde det, og hvis det bryder, glasset splintres ikke i skarpe stykker. Hærdet glas bryder ind i små bidder uden skarpe sider.

Placering af hærdet glas

Hvor at installere windows med hærdet glas er ikke kun dikteret af højden af vinduet. Ifølge "kode Check komplet: en illustreret Guide til Building, mekaniske og elektriske installationer koder" af Redwood Kardon, et al., tilstande, der kræver et vindue til har hærdet glas omfatter et vindue, der er lavere end 18 tommer fra jorden, større end 9 kvadratfod i området, med en top højere end 3 fod over jorden og en indvendig eller udvendig sti inden for tre fødder af vinduet. Alle disse kriterier skal være opfyldt for hærdet glas forlanges. Generelt, kan du bruge nontempered glas, hvis dit vindue ikke passer alle fire krav, men der er undtagelser.

Døre og Vinduer

Nærliggende døre ændre reglerne om hærdet glas fordi sving med en dør eller bevægelser af en person, der rejser gennem det kan skabe en situation, hvor en regelmæssig vindue kan bryde. Alle vinduer i en dør skal have hærdet glas, uanset højden, medmindre det er for lille til en 3-tommer bold til at passere gennem vinduet. Hvis du installerer windows inden for 2 fødder af en dør og lavere end 5 fødder fra jorden, du har brug for hærdet glas i vinduerne, selvom disse kan være højere end 18 inches fra jorden.

Ovenlys

Ovenlys bringe naturligt lys fra taget ind i dit hjem. Selv om disse er installeret på tag, intetsteds nær døre og meget højere end 18 tommer fra jorden, kan du ikke bruge regulære, nontempered glas i et skylight. Hærdet glas er påkrævet for at undgå en brudt ovenlys fra regner glasskår ned på mennesker eller kæledyr nedenfor. Den ekstra styrke af hærdet glas sikrer også, at en gren falder på skylight eller et dyr, kører på tværs af dit tag ikke vil bryde glas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com