Højden af spabad

October 2

Når du installerer en hot tub, eller afgøre hvor til at sætte hot tub, en dimension er meget vigtigt. SpabadS højde angiver hvor varmt karbad vil gå og hvordan din familie bedst ind og ud af vandet uden skade. Ved denne dimension, før du køber din næste spa eller spabad.

Standard højder

Der er ingen standard højder for spabade, måle de fleste omkring 36 inches høj. Normale varmt bøtter henhører under rækken af 34-42 inches høj, og enhver spabad at højden er generelt betragtes som for højt, hvilket er ikke til at sige, at en brugerdefineret karbad ikke kan måle højere end 42 inches. Dybere bøtter passer til højere personer og kan installeres i jorden ved siden af en pool.

Højde og dybde

Dybden af til spabad er forskellig fra højden. Mens højdemålene henviser til afstanden fra bunden af karret til toppen af den udvendige kant af den udvendige væg, refererer dybden til hvor dybt vand er. Normale varmt bøtter har vægge, der strækker sig 5-6 inches over vandlinjen, tilføje ekstra højde til karret. For eksempel, har en 36-tommer badekar en dybde på 31 inches mens en 42-tommer badekar har en dybde på 37,5 inches.

Højde overvejelser

Spabad ikke kræver trin for indrejse og afslutte hvis det er kun 36 inches i højden, men skridt gør løsning lettere. En 42-tommer hot tub vil kræve trin for børn og mest gennemsnitlige størrelse voksne. Klatring over væggene i et varmt karbad ikke kun risikerer at skade din person men også beskadige hot tub. Et sæt af trapper i samme højde eller lidt lavere end hot tub højde giver den bedste adgang ind og ud af vandet. Nogle trapper stige op til toppen af til spabad, mens andre stige 7 inches under toppen. Beboerne trin op og over spabad muren ind i karret.

I jorden Hot Tub højder

Et spabad er beregnet til iblødsætning og afslappende, så det ikke behøver at være meget dybe. Selv i-jorden varme bade er begrænset i højde, med de fleste har en dybde på 31 inches og en samlet højde af omkring 37 inches. Lille behovet eksisterer for at gøre den dybere badekar. En meget dyb spabad udgør en sundhedsrisiko, fordi beboerne kan dykke helt under vandet. Dybere bøtter også bruge mere energi, fordi de holde mere vand og mere energi skal varme mere vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com