Højden af vaskemaskine og tørretumbler tilslutninger

August 14

Højden af vaskemaskine og tørretumbler tilslutninger

Installation af en ny vaskemaskine og tørretumbler er forholdsvis enkel, hvis alle dine tilslutninger er på plads. Du skal stikket i begge maskiner, hook vandledninger, rute afløb linje og installere tørretumbler udluftning systemet. Steder for alle disse funktioner afhænger af layout af vaskerum. Før du køber, tage nogle målinger til at minimere komplikationer under installationen.

Salgssteder

Der er ingen standard højde for vaskemaskine og tørretumbler afsætningsmuligheder. De er typisk placeret lige over tørretumbleren, væk fra gulvet i tilfælde af oversvømmelser eller vaskemaskine overløb. Vaskemaskiner har en regelmæssig tre-ben plug, mens tørretumblere kan udstyres med en af flere typer. Tørretumbler stik har tre eller fire stikben; nogle kører parallelt med hinanden, mens andre er vinklet. Hvis stikket ikke passer stikkontakten, skal du skifte ud outlet står over for med den relevante type.

Ventilation

Tørretumblere er næsten altid udluftes gennem væggen og til udendørs, så fugtig, varm luft at undslippe. Hvis vaskerum på en stueetagen, kunne ventilen være placeret nær et vindue eller på enhver højde langs gulv eller væg, tæt på stikkontakten. Hvis vaskeriet ligger i kælderen, er vent sandsynligvis beliggende nær loftet. Måle afstanden mellem udluftningsanordning hul i tørretumbleren og afgangsåbningen, og købe en længde af gaffatape længe nok til at spænde afstanden.

Vand tilslutninger

Afhængigt af VVS-system, vaskemaskinen forbinder til vandhaner langs forsyningsledninger eller til et hjælpeprogram vask udstyret med en varm og kold tryk. Der er ingen standard højde for levering-linje vandhaner, men enten måde, ventilerne er i nærheden af vaskemaskine stikkontakten--tæt nok til at køre en mangelvare slange fra vandhaner til ventilerne på bagsiden af vaskemaskinen. Et afløbsrør ligger i nærheden af vandhaner eller vask på et lavere niveau end højden af vaskemaskinen.

Gas Hookup

Ikke alle tørretumblere køre på elektricitet. Gasdrevne tørretumblere er fælles, selv om nogle modeller kan kræve en regelmæssig tre prong stikkontakt til magten display og kontrol panelet. En gas linje beliggende i gulvhøjde nær den udendørs tørretumbler udluftningsanordning tilsluttes indsugningsventilen på bagsiden af tørretumbleren. Linjen kan være placeret i en højde, så længe du har en gas linje længe nok til at nå mellem de to punkter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com