Høje ende kabinet designideer

January 16

High-end kabinet design resultere i attraktive og dyre hjem forbedringer. Ud over at give lagerplads, kan posh skabene give en ekstra kunstnerisk og/eller arkitektoniske touch til et værelse. Fra farvet glas badeværelse frysere til faux kolonne køkkenskabe er brikkerne alsidig nok til at passer til enhver stil. Når det kommer til at vælge et kabinet design, Husk at glas-inset kabinetter fungerer bedst som overskabe. Glasset har tendens til at være alt for fine til brug med lavere kabinetter.

Udskåret træ kabinet

Mange grundlæggende kabinetter har enkle figurer udskåret i træ døren, såsom en lang rektangel eller høj bue. Dog bruge high-end kabinetter meget mere indviklede udskæringer til døre, rammer og/eller lister. Opmærksomheden for detaljer giver skabene deres attraktive udseende og high-end pris.

Prøv bleg eg frysere med 4-tommer tyk, rulle-udskårne støbning på tværs i bunden til en fancy design. Tilføje en forsænket, rulle-kantet, rektangel, bedømmelseskomite i midten af hver dør. Brug mørke ahorn skabslåger med tykke vinstokke udhugget omkring kanten og en rose buket i midten for et romantisk design.

Skåret glas kabinet

Skåret glas skabslåger består af et almindeligt træ ramme med assorterede klart glaspaneler. Metal sikrer glaspaneler for en "stained glass" stil og træ sikrer dem for en "bondegård" stil. Brug rig ahorn kabinetter med metal-sikret, diamant og firkant formet glaspaneler til elegant stil. Kombinere blank sort kabinetter med firkantede glaspaneler sikret i et gittermønster af sort træ for en moderne stil.

Faux kolonne kabinet

Tilføje arkitektoniske detaljer til et kedeligt værelse med en inset vægskab, der ligner den forreste halvdel af en dekorativ kolonne. Figuren halv-kolonne stikker ud fra en flad væg område, fra gulv til loft, og har ingen synlige håndtag. Kolonnen trækker åben som en dør til at afsløre et skab hylde, der glider ud af væggen. Bruge et riflet faux mahogni kolonne på hver side af dit køleskab for et royalt indslag eller en runde faux sten kolonne på hver side af dit brusebad til en klassisk touch.

Farvet glas kabinet

Stained glass cabinets består traditionelt af en rektangulær, træ dørtærsklen med et farvet glaspanel i midten. Selvom fancy mønstre er de mest populære, kommer farvede glaspaneler i en bred vifte af stilarter. Kombinere en sort dørtærsklen og et panel med medium, skiftevis, firkantede stykker klar og røde glas for et køkkenskab med en minimalistisk stil. Prøv en turkis dørtærsklen med en omfattende peacock og blomst design for et badeværelse kabinet med en fed stil.

Traditionelle hævet kabinet

Hævet kabinetter ofre plads for stil, men tilføjer en gammeldags touch til ethvert rum. Skabene sidde på små ben fordelt mellem hver anden dør og ligne enkelte stykker af håndlavede, gammeldags møbler. Forhøjet hvide kabinetter med blomst-udskåret, æg-formede ben fungerer godt med en high-end feminine tema. Blev rejst, honning-farvede pine kabinetter med tykke firkantede ben arbejde godt med en high-end kabine tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com