Højeste effektivitet oliefyr

December 17

Hvis du har et centralvarmeanlæg i dit hjem, er chancer det bruger enten en ovn eller en kedel til at generere varme. Ovne adskiller sig fra hinanden i en del af typen af brændstof, de bruger til at oprette forbrænding, der genererer varme i dit hjem, og forskelle i disse brændselstyper påvirker den samlede effektivitet af ovnen. Forståelse for de mest effektive former for oliefyrede ovne, for eksempel, tager kun nogle få simple overvejelser.

AFUE

Effektiviteten af eventuelle ovnen er målt ved hjælp af en parameter, kaldes årlige udnyttelse brændstofeffektivitet denne måleparameter tager mængden af brændsel (olie, for oliefyrede ovne) at ovne bruger i et år og anslår procentdelen af det brændstof, at ovnen er i stand til at konvertere til termisk energi. Så, en ovn med en 90 procent AFUE rating vil konvertere 90 procent af brændstoffet det bruger på et år til termisk energi med de andre 10 procent tabt til ineffektivitet af én type eller den anden. Derfor, det første skridt til at vælge de mest effektive oliefyr er at vælge en med den højeste AFUE rating, som du kan finde.

Størrelse

Størrelse er et andet vigtigt-- og ofte overset--faktor, der påvirker den samlede effektivitet af en oliefyret ovn. Ovne skal være dimensioneret til at opfylde den varme efterspørgsel af de hjem, hvor de er installeret; Hvis en oliefyret ovnen er for stor til dit hjem, vil ovns hyppige cykling til og fra drastisk reducere energieffektiviteten af ovnen.

Forbrænding & Ventilation

To vigtige determinanter af et oliefyret ovn effektivitet er typen af forbrænding og ventilation, som ovnen bruger. Nyere ovne har tendens til at bruge lukkede forbrænding, hvilket fjerner varme affald og dirigerer næsten alle varme, der produceres af ovnen i hjemmet snarere end andre steder. På samme måde, ældre olie ovne har tendens til at bruge ineffektive ventilationsanlæg, der giver mulighed for store mængder af varme, der produceres for at undslippe via kanalsystem, skorstene og andre ventilation komponenter. Bruger et ventilationssystem, der er dimensioneret tilstrækkeligt for dit oliefyr, eller endnu bedre, bruge et oliefyr, der ventilationskanaler forbrænding biprodukter direkte til uden for hjemmet.

Eftermonteringer til effektivisering

Mange eftermonteringsdele er tilgængelige, der kan forbedre effektiviteten når føjet til dit oliefyr. Disse komponenter inkluderer udluftningsanordning dæmpere og Barometrisk flue dæmpere. Effektnedsættelsen (installation mindre) brændere eller erstatte brændere helt med flamme fastholdelse brændere kan også langt bedre olie ovn effektivitet, da meget varmeenergi kan gå tabt ved hjælp af en overdimensioneret eller ineffektive brænder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com