Højeste-Rated solpaneler

November 14

Højeste-Rated solpaneler

Sol-teknologi er almindeligt anvendt til boliger og virksomheder til at varme vand og give nedkøling og elektricitet. Sol-teknologi forbedrer en virksomhed eller hjems værdi og sparer ejernes penge. Kommercielle solpanel teknologien er til rådighed for forbrugerne, og ifølge vedvarende energi verden, Suntech, første solenergi, Sharp og Trina Solar er blandt de top 10 bedste solpanel selskaber produceret kommercielt i USA.

Første sol

Første Solar har specialiseret sig i Amorphe solpaneler og de producerer mere end 1 gigawatt (GW) af moduler pr. år. Denne organisation har FS Serie 2 solcelle (PV) modul, der er i stand til at fremstille paneler til en pris på omkring $1 pr. watt. Første Solar er også førende inden for solarindustrien med modulet FS Serie 3 PV bliver brugt som platform for effektivitet køreplan programmer. FS Serie 3 PV moduler har en nydesignet elektriske layout, der producerer højere effektivitet, 50 procent mere energi er genereret pr. panel streng og de omfatter også en låsning stik for tilslutning produktivitet. Første Solar installerer paneler for små kommercielle og utility-skala systemer.

Suntech

Suntech er en USA-baserede solpanel firma, der producerer solpanel teknologier til mange lande over hele kloden. De installerer utility-skala systemer, moduler og solpaneler til boliger og kommercielle virksomheder. Suntech bare bruge ikke én type teknologi for panel installation, de skræddersy deres PV systemer for at opfylde behovene hos en bestemt klient. Polykrystallinske bruges til business-applikationer, fordi de producerer mere end 200 watt og monokrystallinske er designet til boligejere. Large-formateret polykrystallinske systemer bruges også til utility-skala operationer og de producerer næsten 300 watt af energi. Suntech producerer deres systemer i celler eller modul form.

Skarpe

Sharp har skabt et globalt netværk af kunder over hele kloden, der køber deres solenergi teknologi. Sharp giver PV paneler til personlig brug, travle kommercielle operationer og for tung industriel brug når de er nødvendige for magt. Denne solfanger virksomheden udnytter forskellige PV celletyper såsom monocrystal, polycrystal og tynd-film teknologi og nogle af deres paneler kan generere mere end 500 kW (kWs) energi.

SunPower

SunPower giver sol-teknologi energi for regeringen ansøgninger og kraftværker og kommercielle operationer og plejehjem. De specialiserer sig i solar overvågningsudstyr, der har en meteorologisk station, en jævnstrøm (DC) til vekselstrøm (AC) inverter og indtægter grade meter der gør det muligt for organisationer at spore deres energimæssige ydeevne. SunPower bruger også Oasis-kraftværket, der er en sol-tracking PV system, der er i stand til at generere 425 watt for hvert panel til brug med store operationer. SunPower er en all-purpose solenergi selskab, der udvikler deres produkter for at imødekomme kravene fra deres klientel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com