Højglans malet Trim vs Semi Gloss

December 29

Højglans malet Trim vs Semi Gloss

Med alle de tilgængelige muligheder, vælge finish til dit hjem kan være en skræmmende opgave. Maling fås i olie-base eller latex, og disse går under forskellige navne som akryl, vandbåren eller syntetisk. Hver type af maling har sin finish, men der er ingen standard blandt dem, så en satin finish oliebaseret maling kan være langt blankere end en halvblank latex maling. Derfor altid stole på maling prøver at gøre dit valg.

Finish

Du har valget af fire grundlæggende finish, når det kommer til maleri trim i dit hjem. Flad (mat) maling er netop det, flad. De har ingen glans, og er den mest sarte af maling, ude af stand til at stå til meget skrubbe eller andre misbrug. Æggeskal eller satin finish er lidt sværere og mere skinnende end flad. Semi-gloss er mere holdbare end de første to, uden den super-høj glans på dit endelige valg, der er blank finish. Blankt finish er emalje-lignende og rydder op i let, men er vanskelige at bruge, da det ikke skjule fejl i ansøgningen eller fejl i overfladen, som fast-færdig maling kan.

Glans fordele

Når det kommer til maleri trim, vælger de fleste mennesker enten en halvblank eller blank maling. Disse valg spille godt ud flad eller satineret vægge, forårsager trim til at skille sig ud og fungere som en accent i rummet. Blank maling ren godt, er så ideelle til stærkt trafikerede områder som døråbninger. Gloss tjener også til at accent detaljer i træværket, får det til at skille sig ud, meget mere.

Glans ulemper

Der er et par ulemper at højglans versus halvblank maling til trim arbejde. Højglans bringe mangler i trim, så hvis du malerarbejde gamle trim, der kan have nogle defekter, halvblank ikke kan vise dem op helt så meget. Højglans maling er den vanskeligste at røre, som sådanne områder blend ikke godt til ældre maling. Endelig vil tager anvendelsen af høj-gloss paint en mere ekspert touch at opnå en problemfri og strømmende resultat; højglans maling er meget nådesløs.

General Info

Som en tommelfingerregel for malerarbejde dit hjem, flade eller satin finish er valgt til lofter og vægge, med trim arbejde er et trin blankere end væggene. Så for flad vægge, gøre en satin trim for satin vægge, bruge en halvblank finish. Køkkener og badeværelser gøre godt malet helt i semi-gloss for nem rengøring. Små værelser som badeværelser kan udnytte semi-gloss overalt, herunder loftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com