Højt bakket Sofa stilarter

September 23

I år et besøg på næsten enhver Møbelforretning eller møbler hjemmeside afslørede acres og acres af bemærkelsesværdigt ens sofa designet profiler i firkantede former med ryggen til at stige bare til skulderhøjde. I mange tilfælde sofaer er smuk men ensformigt, og erfaringerne viser, at styrketræning dybt ind i nogle af disse moderne sofaer er en virtuel umulighed. Af disse og utallige andre grunde, populariteten af design med høj ryg voksende.

Høj tilbage stilarter

Høj tilbage polstrede møbler vises næsten alle møbler skærmen som tendensen bevæger sig væk fra taljen-høj stykker og omfatter ikke kun nye stilarter, men hundredvis af variationer af traditionelle stilarter. Tendensen kan ses i stole samt og popularitet af høje polstrede hovedgærder til senge. Sammen med en påskønnelse for højere polstrede møbler er der en voksende interesse for blødhed og komfort, en overflod af puder og fredfyldte farvevalg.

Wingbacks

Back sofa stilarter har udholdt i århundreder, men indtil for nylig var normalt begrænset til victorianske eller traditionelle interiør. Nu, men stilen af en høj ryg, der enten kurver eller bøjer rundt for at opfylde vinklen af den Sofas arme har genopstod i moderne stilarter. Nogle af back sofaerne, såsom dem med kamel ryg og buede vinger, er strengt minder om tradition. Nyere variationer præsentere vandrette ryg og kantede vinger, som taper uden kurver, men alle bære med dem en antydning af formalitet.

Midten af århundredet moderne

Sofa stilarter, der blev populære i 1950 ' erne var karakteriseret ved deres firkantede former, hvoraf mange har udholdt indtil det enogtyvende århundrede, men nogle overraskende innovationer finder sted i det relativt enkle design af disse stykker. I stedet for ryggen stiger kun til skulderhøjde, stiger det hoved-høj eller endnu højere. Armene på sådan en sofa kan også være højere end normalt, men komforten er indkvarteret med ryg og arm puder i konventionelle højder.

Traditionelle kombinationer

Henkastet komfortable møbler kan traditionelt indrettede med høj, buet ryg, som taper gradvist ind i hyggelige, bløde arme. Sådanne stilarter, i en række forskellige typer af polstring, synes at appellere primært til dem, der foretrækker ikke at sidde oprejst og der nyde en følelse af indelukke. Endnu mere velkendte muligvis brug af oversize puder i ryggen på polstret stykker. Disse højere puder tyder på tilstedeværelsen af hovedstøtte for tv-seeren eller læseren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com