Holdbarhed af Drywall fælles sammensatte

November 18

Holdbarhed af Drywall fælles sammensatte

Drywall fælles sammensatte kommer i mange forskellige formuleringer, men ingen af dem vare evigt. Mudderet kan tørre ud, blive mugne eller ellers blive ubrugelig over tid. Længden af tid, det varer har en hel del at gøre med hvordan det gemmes. Mængden tid, der drywall sammensatte varer er uforudsigelig på grund af de forskellige faktorer, der påvirker dets holdbarhed.

Luft

Luften er en af de store problemer for drywall sammensatte. Hvis det er udsat for luft vil det tørre ud og blive ubrugelig meget hurtigere. Undertiden kun toppen af sammensat vil tørre ud og hvis du fjerne det der stadig kan være brugbare mudder nedenunder det i beholderen. Hvis du holder din mudder i en perfekt forseglet spand, kan det vare meget længere end produkter holdes i mindre sikre containere.

Skimmel

Drywall sammensat i en pakke, der er blevet åbnet er udsat for en række forurenende stoffer. Mikroorganismer kan infiltrere sammensat, mens det er åbent. Når det er sat tilbage til opbevaring, kan resultatet blive skimmel vokser på sammensat. Nogle typer af drywall sammensatte er specielt fremstillet til at modstå skimmelvækst. Disse produkter er til brug i badeværelser og køkkener, hvor fugt kan være en risiko for væggene. Deres indbyggede mug resistent egenskaber gør dem vare længere end andre forbindelser, der er modtagelige for støbning.

Vand

En måde at forlænge levetiden af din mudder er at gemme det i en spand, som du kan forsegle stramt, og derefter sætte et tyndt lag af vand oveni. Vandet hjælper med at holde sammensat mod udtørring, således at det er stadig brugbare, når du har brug for det igen. Hvis du vælger denne indstilling, aldrig holde en beskidt drywall kniv i spanden eller sætte sammensatte tilbage i spanden, når du tager den ud. Dette hjælper med at forhindre forurening, hvilket er vigtigt når du tilføje vand til beholderen fordi vand øger vækst af skimmelsvampe.

Andre tegn på fordærv

Andre tegn bør tip du at drywall mudder er udløbet. Mudder, der udvikler en stærk lugt adskiller sig fra sin normale lugt er begyndt at forkæle. Mudder der er ujævn farve eller det har skiftet farve helt også er udløbet. Endelig tjekke udløbsdatoen. Du bør ikke bruge udløbet mudder eller mudder, der viser fysiske tegn på fordærv, som det kunne svække styrken af dit arbejde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com