Holdbarhed af fedtsten til bordplader

May 8

Holdbarhed af fedtsten til bordplader

Hvis du var at rive ned en gammel bygning, som en gård, kan du finde gamle mursten og træ, der stod test af tid, og du kan endda køre på tværs af en gammel fedtsten vask, køkkenbordet eller brændeovn. Fedtsten benyttedes almindeligt under kolonitiden i USA og bruges stadig i dag. Det er en af de mest uigennemtrængelige natursten kendt og brugt af menneskeheden og har holdbarhed kvaliteter, der endog overstiger de af marmor.

Køkkenbordet applikationer

Fedtsten materiale brugt til at lave bordplader kaldes steatit og er overvejende brydes fra miner i Brasilien og Indien. Fordi det er så holdbare, er det et enestående materiale til køkkenbordet applikationer. I hjem indstillinger, er plader af fedtsten skåret for at gøre wall-længde bordplader og kort eller specialbyggede tællere til køkken og badeværelse. Det tilbyder boligejere en billigere alternativ til marmor og granit uden at ofre skønhed og holdbarhed. I sin naturlige tilstand har det en blå, grøn eller grå farve med creme eller sort veining. Farven ændres over tid til en dyb trækul grå og har en varmere fornemmelse og look end marmor og granit. Fedtsten er også bruges til at gøre laboratorium tællere og skrivebord i videnskab og kemi laboratorier og at gøre bordplader og arbejde stationer i kommercielle bygninger.

Udslip

Du behøver ikke at udleje et skrig eller haste og grab papirhåndklæder hvis du spilder kaffe, en citrus stof som citron eller sur væske som eddike på en fedtsten counter. Fedtsten er ikke-porøs, så hverken væsker eller syrer vil trænge ind i dens overflade. Heller ikke vil farven ændre eller ændre.

Varmebestandighed

Du kan angive en hot pot te eller tage en stegepande lige fra stovetop og sætte det på en fedtsten bordplade med ingen bekymringer. Fedtsten er varmebestandig, og køkkenbordet overflade vil ikke brænde. Så hvis du har fedtsten tællere kan du lægge væk din hot indehavere og Bordskånere.

Ridser

Ingen køkkenbordet er helt ridsefri, men fedtsten kommer tæt. Hvis du kommer til at ridse disken, kan 120-sandkorn sandpapir bruges til let sand bunden væk. Følg med en lys frakke af mineralsk olie et par gange hver dag i tre dage til at matche de omgivende farve og tælleren vil se godt ud som ny.

Pleje og vedligeholdelse

Når fedtsten tællere er i første omgang installeret, er overfladen forseglet med en fedtsten voks af installationsprogrammet. Efter at alle boligejer har at gøre er at gnide i en frakke af mineralsk olie to eller tre gange om året at holde overfladen glat. Dette vil også fremskynde den naturlige mørkfarvning proces, hvilket gør farven slå en dybere nuance af sin oprindelige farve, såsom grå, sort eller grøn. Bortset fra det er alt du behøver at gøre at ren fedtsten, brug en fugtig klud eller svamp, vand og blid sæbe sæbe, som en fad vaskemiddel. Undgå stærke rensemidler, der har nogen form for antibakterielle ingredienser som dette kan fratage mineralolie, der skal genanvendes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com