Holdbarhed af indvendige hus maling

January 1

Holdbarhed af indvendige hus maling

Paint er en af de nemmeste og mest overkommelige måder at forskønne dit hjem. Men når du har besluttet dig for en farve og købe interiør væg maling, Vent ikke for længe før maleriet. Interiør væg maling har en holdbarhed.

Holdbarhed

Interiør maling i en spray kan tendens til at være tyndere og kun varer mellem et og to år. Maling i Potter, gallon og 5-gallon beholdere, selv åbnet, bør vare fra to til fem år.

Årsager

Fra den tid, det er fremstillet, er malingen udsat for mikrober som mug, gær eller svampe. Disse mikrober, ukontrolleret, vokse over tid og gøre din maling ubrugelig.

Skær

Den glans, du vælge, halvblank, flad eller høj glans, påvirker ikke holdbarheden af dit interiør maling på alle.

Forebyggelse

Mange producenter af maling omfatter ingredienser som mildewcides eller fungicider til at øge holdbarheden af din maling.

Opbevaring

Gemme din maling i et køligt, tørt område og beskytte det mod ekstreme temperaturer. Maling fryse ikke godt. Forsegle godt efter åbning. Over tid malingen vil adskille og kræver en god blanding, men hvis din maling udstråler en stærk lugt, det er ikke længere god; smide det.

Problemer

Maling, der er klumpet, vil ikke holde sig til væggen, har dårlig lugt eller er blevet misfarvet har udlevet sin holdbarhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com