Holdbarheden af Latex Madrasser

January 14

Der er fordele og ulemper til latex madrasser. Denne type madras er langtidsholdbare, med en forventet levetid på mere end 20 år, som er ganske vist tiltalende; dog kan nogle personer ikke lide gummiagtig lugten af en latex madras.Latex madras aficionados hagl holdbarhed og god støtte, som disse madras giver, mens andre hævder, at en latex madras har langsomme opsving tid og ikke er i overensstemmelse med kroppen som en hukommelse skummadras gør.

Identifikation

Bestbedguide.com bemærker, at den gennemsnitlige latex madras består af en til fire lag med core eller nederste lag den fasteste af alle lagene. Lagene får gradvis blødere jo tættere du kommer på det øverste lag. Kernen er omkring fem til seks inches tyk og er lavet af polyurethan skum eller en tyk latex. Dette er, hvad giver den underliggende støtte til madrassen. Komfort lag eller øverste lag af madrassen er konstrueret af blødt latex eller memory form, og disse lag er hvad give sengen en blødere føler.

Undgå billige Latex Madrasser

Der er to amerikanske producenter af all-naturlige latex mattresmedes, herunder Latex grøn (Latexco) og Latex International, bemærker Foamsource.com. Disse fabrikanter fremstiller holdbare madrasser med udvidede garantier. Undgå at købe billige latex madrasser, som ikke vil vare så længe eller yde den støtte og komfort du søger.

Overvejelser

Holdbarheden af dine latex madras afhænger i vid udstrækning på det materiale, der er blevet brugt i opbygningen af madrassen. For eksempel, kan fiber i en latex madras foretages af træmasse, hvilket gør madrassen indånder godt, føles blød og har evnen til at strække og din krop er i overensstemmelse med.

Mest holdbare

Mener, at der findes tre forskellige typer af latexskum, herunder syntetisk latex, blandet latex og 100% naturlige latex, sidstnævnte forarbejdet fra saften af en gummitræ. Denne 100% latex version er den mest holdbare slags latex, men det er også den dyreste. Denne madras vil vare mere end 15 år. Check at se, hvor meget naturlig latex er inkluderet i din madras. Dette beløb skal anføres på madras tag.

Andre funktioner

En latex madras vil give samme komfort i en springmadras, men vil holde meget længere. Latex madras producenter er mere tilbøjelige til at bruge miljøvenlige materialer, herunder cottons og økologisk uld, mens syntetisk skum og kemisk behandlede stoffer vil blive fundet i springmadrasser. Fordi latex er slidstærk og robust materiale, vil det bevare sin form og komfort i 20 år, hvis ikke længere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com