Holdbarheden af porcelæn spisestel

July 30

Holdbarheden af porcelæn spisestel

Porcelæn spisestel er evigt populært, fordi det er holdbart og attraktive. Porcelæn renser let, opsuger uden skader og pletter ikke. Porcelæn er som regel hvide, og den høje temperatur fyring proces, der anvendes til at producere det ofte gør det så gennemsigtig, kan du se din hånd gennem det, når det er holdt op til en lys. Porcelæn holder også dekorative motiver, der ikke falmer med brug. Porcelæn spisestel er lavet af en hård-paste sammensætning, der ligner glas, når det bryder.

Porcelæn

Keramik henviser til flere ler-produktionsprocesser kræver varme. Ordet "keramik" kommer fra græsk "keramikos," hvilket betyder, keramik, og er baseret på en Sanskrit roden betyder "at brænde." Porcelæn adskiller sig fra andre keramik clay keramik, lertøj og stentøj i finhed og hvidhed af produktionsmateriale. Det adskiller sig også i fyring temperatur--porcelæn brændingstemperaturer er op til 2.500 grader Fahrenheit. Porcelæn er lavet af 50 procent kaolin clay, 25 procent feldspat og 25 procent kvarts. Bone china består af en base af knogle aske, som tillader en fyring temperatur så lav som 1450 grader Fahrenheit til det samme eller bedre resultat. Bone china er mindre sprøde end andre porcelæn produkter ikke består af knogle aske. Både benporcelæn og porcelæn er glaslegemet. Kina bliver glaslegeme når opvarmet til en temperatur, der giver mulighed for ler og feldspat eller knogle asken til at binde sammen som ét produkt.

Holdbarhed

En porcelænoverflade er hårde og modstandsdygtige over for skår eller revner. Noritake rapporter, porcelæn og benporcelæn er de mest holdbare materialer til porcelæn, og gennemført prøver for at sammenligne sine porcelæn produkter med hverdagens Kina at bevise denne påstand. De samme test afslører, at porcelæn er også opvaskemaskine. Nikko, en anden stor producent af Kina, rapporter om den seneste udvikling og salg af en forstærket porcelæn, der er blå og har højere holdbarhed end andre produkter til porcelæn.

Dekoration

De mest holdbare porcelæn spisestel indeholder ikke guld eller platin. Hvis du vil bruge din porcelæn spisestel hver dag, Vælg et mønster uden guld eller platin trim, som er let beskadiget af eksponering for ekstrem varme, citron-baserede opvask væske eller mikroovn. Figurative dekorationer kan være håndmalede, men de fleste producenter bruge decals til produktion porcelæn. En underglaze omfatter porcelæns krop og en lav fyring temperatur skaber en fin overflade til dekoration. Nogle stykker har flere lag af glasur, der hver især er affyret ved en lavere temperatur end den før. Hvert lag af glasur skaber ekstra beskyttelse for porcelænet.

Pleje

Porcelæn kan modstå brug, opvaskemaskinen og måske mikrobølgeovnen, men det er stadig fine Kina. Porcelæn kan bryde, hvis den tabes på en hård overflade. Selv om glasuren er høj-fyret, kan du ridse overfladen med redskaber, navnlig knive. Værdifulde porcelæn vaskes hånd-fordi opvaskemaskine introducerer altid muligheden for, at varerne kunne banke mod hinanden i løbet af cyklussen. Håndtere dine porcelæn spisestel med pleje og det vil vare i generationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com