Home Automation ideer

February 29

Home Automation ideer

I dag, tager mennesker fordel af home automation til at gøre deres hjem mere sikker, effektiv og sjov. Ligesom smart telefoner er stigende i popularitet, så er ønsket om at oprette et smart hjem. Ved hjælp af automatisering og teknologi, husejere og lejlighed beboere kan til at gøre deres at-home erfaringer, sikker og behagelig.

Smart Home Automation

Du kan overvåge et ordentligt automatiseret hjem fra inde i hjemmet fra forskellige værelser, computer Når hjemmefra, mobil telefon og forprogrammerede fjernbetjeninger stationeret på forskellige steder. Bruge smart home software-systemer til at give funktionalitet og adgang. For eksempel, automatiseret sikkerhed kameraer kan være installeret for at se lokaler, hvor børnene passet, give synlighed og home overvågning af interiør værelser, døre og udvendige lokaler. De kan kontrolleres af programmer netværk til at forbinde med en mobiltelefon, stationære computer eller touchpad trådløse tablet derhjemme eller væk.

Opvarmning og køling

Bruge opvarmning og afkøling automatiseringssystemer til at kontrollere mængden af energi brugt til dit hjem eller lejlighed. Installere væg-monteret termostater, at elektronisk indstille til dag og aften temperaturer for at jævnt og effektivt køle eller varme hjemmet. En fjernbetjening termostat kan justere temperaturer for én eller flere værelser, og det kan styres fra din seng. Omfatte muligheder for at øge eller sænke temperaturen i tilfælde af svær vintervejr at forhindre rør fra frysning, holde kæledyr komfortabelt og indstille den ønskede temperatur for din ankomst i hjemmet. Tilføje en fjernbetjening til en gasfyret eller elektrisk pejs til at tilføje varme, stemning og nydelse.

Belysning

Belysning er ofte det første projekt for home automation. En simpel fjernbetjening system tillader dig at tænde lys og slukke eller dæmpe dem med et tryk på en knap. Tilføje et strejf af romantik til soveværelset ved at installere lysdæmpere for at sænke lys om natten. Gøre at indtaste dit hjem sikrere ved at indarbejde en fjernbetjening eller bevægelsesføleren således at dit hjem lyser, når en bil trækker ind i indkørslen, og garage indvendige lys tændes. Brug en fjernbetjening til dim lights i et medieværelse, når filmen starter og automatisk trække gardiner. Lys en baggård eller haven sti med en sol eller programmerede elektriske nødbelysningsanlæg for fortsatte udendørs nydelse om natten.

Apparater

Ser for programmerbare apparater som kaffemaskiner, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere og opvarmede gulve. Angive en kaffemaskine skal have en frisk kop java klar i morgen. Programmet opvaskemaskine at arbejde mens du sover. Indstille køleskab-ismaskine til at holde en fuld forsyning. Justere køleskab mad rum for varierende temperaturer for ordentlig mad opbevaring. Brug energi-effektiv skiver for at programmere starttiden for en belastning af vasketøj, mens du er på arbejde eller i søvn om natten. Tilføje automatiske sprinkleranlæg og planlægge græsplæne vanding på regelmæssig basis for at administrere vandforbrug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com