Home behandling for Spider mider

February 19

Home behandling for Spider mider

Spider mider er så navngivet, fordi de falder i klassen arachnid, edderkopper og flåter. Planter ofte fundet i eller i nærheden af hjemmet er fælles mål for disse små mider, herunder frugttræer, vinstokke og grøntsager, bær og prydplanter. Der er mange arter af spider mider, herunder den Pacific spider mite og jordbær spider mite, men identifikation er ikke særlig vigtigt for hjem behandlinger. De alle kræver de samme udryddelse eller kontrol metoder.

Identifikation

At identificere en spider mite angreb er det første, mest afgørende skridt i behandling i hjemmet. Anvende spider mite behandlinger, hvis du har et andet problem kan gøre tingene værre. En af de mest åbenbare tegn på spider mider er en stippling af hvide prikker på angrebne blade. Nogle gange de vil slå bronze i de tidligere stadier af skade; mere alvorlige skader medfører gulfarvning og døende blade. Kviste, frugter og blade kan også blive dækket i lille spind.

University of California statewide integreret bekæmpelse af skadegørere (IPM) programmet anbefaler derfor placere et hvidt ark papir under blade viser symptomer og derefter nøje undersøger hvad falder på ark med et forstørrelsesglas. Mider vil flytte hurtigt når forstyrret. Også, tjek på undersiden af blade til lille hvide prikker (eventuelt æg) og bevægende mider.

Indføre naturlige fjender

En naturlig metode til behandling er at indføre fjender af spider mide, der ikke vil skade planten. Aggressiv mider, herunder den vestlige aggressive mide og en mide art kaldet Phytoseiulus, er effektive behandlinger. Disse insekter kan normalt findes på store havearbejde butikker. Disse arter lever af mider, ikke bladene, clearing dit angreb uden at skade dine planter. Andre valgmuligheder omfatter sixspotted thrip, spider mite destroyer lady Bille, minut pirat bugs, storøjet bugs og lacewings.

Kontrol af miljøet

Gør dine planter miljø ugæstfri til spider mider er en sikker måde at hjælpe med at kontrollere dem. Støvede forhold føre til mide angreb, mens våde forhold reducere populationer. Holde dine planter jorden fugtig og ofte spray bladene med vand indtil angrebets begynder at aftage. Hvis planterne udenfor, også sprøjte ned fortove, stier og andre områder omkring planterne. Regelmæssigt og kraftigt Sprøjtning anlægget, især undersiden af bladene, vil mærkbart reducere spider mite populationer.

Insektbekæmpelsesmidler Sprays og sæber

Insektbekæmpelsesmidler sæber og sprays kan styre spider mite skadedyrsangreb, men de forkerte slags vil gøre problemet værre. Den foretrukne behandling, er som anbefalet af University of California IPM program, en oliebaserede gartneri olie eller neem olie. Sprøjtning regelmæssigt med olier, som anvist på pakken, kan afbryde den neem livscyklus, dermed mindske eller eliminere populationer. Sæber og olier bør ikke anvendes på vand-understregede planter eller i vejret over 90 grader Fahrenheit, men. Disse produkter kan også være giftigt for visse planter, så sørg for at læse etiketter og teste dem på en enkelt plaster af planten, venter et par dage for at anvende fuld behandling for at overvåge anlæggets reaktion.

Ikke skade

Fjerne produkter eller praksis, der støtte spider mider i deres vækst eller reproduktion er afgørende for hjem behandlinger. Bredspektret insekticider bør ikke anvendes, da de kan eliminere den mide naturlige fjender eller skabe betingelser til gavn for deres vækst. For eksempel, steg ved hjælp af insekticider carbaryl (Sevin) spider mite populationer i lab eksperimenter. Organofosfater og pyrethroider øge kvælstof produktion i bladene, hvor mider feed. Insekticider anvendes i varmt vejr, især, kan føre til mide udbrud.

Vand-understregede planter også lider mere skade fra mide angreb, så sørg for dine planter har tilstrækkelig vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com