Home Decor loft ideer

May 20

Home Decor loft ideer

Et loft behøver ikke at forblive en tom hvid lærred. Det kan indarbejde tekstur, farve og design for at blive mere end en farveløs plads. Udforske ideer til at gøre loftet lige så meget en del af dit værelse design som møbler.

Søge nye hjem tendenser

Indretningsarkitekter til nye boliger vise de nyeste trends indenfor nye hjem modeller. Opmærksomme på loftet behandlinger i køkkener, værelser, familieværelser og medier. Gør opmærksom på farvevalg og finish anvendes til loft overflader.

Overveje støbninger og dekorationer

Besøg hjem forbedring centre til at se på måder at bruge lister. Tale med i butikken design eksperter for ideer til, hvordan du opretter en bakke loft. Tænk om at tilføje molding afstivet til hvor muren opfylder loftet. Træplanker, tapet eller medaljoner bidrage til forstærke lysarmaturer for en look af elegance og raffinement.

Udforsk Online Foto Gallerier

Søg online billeder til at få ideer og inspiration. Være opmærksom på brugen af farve varianser og loft surfacing behandlinger og maleteknikker. Udskrive fotos, og Opret en kladde af ideer, at fange dine design præferencer for den perfekte loft.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com