Home Decor projekter ved hjælp af papkasser

January 29

Home Decor projekter ved hjælp af papkasser

Sidesten papkasser er ikke kun for børn at spille i; voksne kan bruge dem til home decor projekter også. Med nogle papir fejres, gips, stof og lim, kan disse bokse omdannes til kunstværker til din tabel, hylder eller vægge. De kan bruges til gaveæsker eller bruge disse teknikker til at skabe denne one-of-a-kind samtale stykke, der vil tilføje flare til enhver indretning.

Dekorative bakker

Tage papkasse fra bunden af en sag af sodavand eller øl, og gøre kunstneriske bakker at pynte din bordplade eller dit soveværelse bureauer ved hjælp af papir fejres. Skåret aviser i strimler og dyp dem i papir fejres gips blanding dække boksen helt i to eller tre lag. Lad det tørre natten over og spraymaling bakken en ensfarvet næste dag. Når spraymaling er tørt, kan du bruge akryl maling til at dekorere bakke med blomster, landskaber, dyr eller et andet billede, der vil gå med din indretning. Når de akryl designs er tørre, spay en polyurethan belægning over hele skuffen til at forsegle malingen og tilføje en skinne.

Brug denne bakke til at holde din forfængelighed tilbehør, parfumer, badeolier eller andre personlige genstande fra dit soveværelse eller badekar. Bakken vil også arbejde godt på toppen af et sofabord til at holde fjernbetjeningen enheder og en slik parabol. For underholdende, du kan lægge et par klud servietter inde i skuffen som en liner og bruge det til at tjene brød eller ruller.

Faux bøger

Oprette nogle overdimensionerede faux bøger som accent stykker for din familie værelse eller spillelokalet. Gør disse farverige vægtæpper eller som samtaler stykker når stablet sammen på en stor hylde. Store boot kasser og sko bokse fungerer godt for denne indretning projekt.

Dække de lukkede kasser helt med papir fejres ved at anvende det stramt mod boksen til at oprette en glat overflade. Lad papiret fejres tørre og derefter male dem til at ligne bøger. Du kan give dette projekt en faux læder look ved at male dem med et stykke af terry klud. Bruge brun maling og ising boksen med frotté; Dette vil gælde en tekstur, der ligner læder. Brug en guld maling til at anvende de bogstaver og bindende designs. Male tre sider af en flosset papirfarve og bruge en mørk brun til at tvære i nogle skygger til at ligne kant på siderne.

Du kan bruge enhver farve overhovedet for at male bogomslaget. Hvis du er især kunstneriske, male en illustration på faux bogomslaget, der opfanger farver af indretningen i dit værelse. Mulighederne er uendelige, når det kommer til at gøre din egen faux bogomslag.

Stof-dækket bokse

Ved hjælp af hvilken som helst boks med et aftageligt betræk kan du gøre dekorative stof bokse. Dække boksen med din foretrukne stof og bruge en spray lim til at holde det på plads. Disse kasser kan opbevare Kuponer, hatte, sko, håndværk supplies, eller du kan bruge dem som en gaveæske. Større mellemstore toppet kasser kan dækket med at koordinere stof og stablet i et hjørne som accent stykker og giver samtidig ekstra lagerplads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com