Home Retsmidler for drab hvepse

August 4

Home Retsmidler for drab hvepse

Af alle de flyvende insekter, der er i stand til at påføre en brod, er hvepse blandt de mest forræderiske. Ganske vist, de har deres position i den naturlige orden af ting og bidrage til at reducere befolkningen have skadedyr som bladlus og biller, men de står alene som giftige insekter, der kan stikke dig flere gange. Dette er fordi deres stinger er glat, ligesom en kanyle i stedet for pigtråd som stinger af en bi. Betyder, når en bi svier, kan det trække stinger ud igen, men en hveps kan og vil. Dette udgør en potentiel trussel mod nogen i nærheden, især dem, der tilfældigvis er allergisk. Det er fornuftigt at ønsker at slippe af med hvepse, der dvælende rundt om din bopæl og der er en række hjem retsmidler, du kan bruge til at udføre opgaven.

Fælder

Du kan gøre en enkel, effektiv og billig hveps fælde fra en tom 2 liters sodavandsflaske. Fjern låget fra flasken og skæres toppen af, at fjerne del af flasken, der strækker sig over etiketten. Derefter vendes flasken top og indsætte det i den nederste del af flasken, at skabe en kanal for at dirigere trafikken i hveps. Sikre tragt inde i flasken med tape og agn efter eget valg, at sikre lokke ikke nå åbningen af tragten. Pels sider af tragten med vaseline og indstille din fælder udenfor. Lave nok fælder at placere 1 hver 10 fod langs omkredsen af det område, du ønsker at forblive hveps gratis. Hver 2-3 dage, kontrollere fælde for hvepse. Hvis fælden har arbejdet, skal du fjerne de døde insekter og erstatte agn.

Lokkemad

Der er en række ting, der kan bruges til at tiltrække hvepse, når din fælden er bygget. De har tendens til at favorisere søde, sirupsagtig væsker, sodavand, saftevand eller sukker vand. Ved hjælp af sukker lokkemad vil trække hvepse ind i tragten, men når de har indtastet, sukker vil frakke deres vinger, og ude af stand til at flyve ud, de vil drukne i agn. Alternativt kan du vælge en kød agn. Binde en smule af leveren til en streng og sænke det i fælden. Brug en dowel stang til at holde kød suspenderet over en løsning af sæbevand. Insekter vil blive draget til kødet og efter at have taget deres fyld, bliver for tunge til at flyve væk. Så de vil falde i vandet, hvor vaskemidlet vil frakke deres vinger, gør dem helt ubrugelig.

Sprays

Hvis du foretrækker en mere direkte tilgang, eller hvis du kun har den lejlighedsvise hveps, kan du gøre din egen hveps spray. Fyld en sprøjte pistol eller en sprayflaske med vand og opvaskemiddel eller kombinere 2 tbsp. unscented baby shampoo og 1 tbsp. pebermynte æterisk olie med 2 kopper vand og sprøjte hvepse, når du ser dem. Grab en kan af de billigste superhold hårspray kan du finde en multifunktionel tilgang. Et par sprængninger af hår lim vil forårsage deres vinger til at holde sammen, gør dem nemme at klemme. Hvis der er ingen hvepse i nærområdet, kan hårspray bruges til en række andre ting, såsom at fjerne dyrehår fra møbler.

Hængende reder

Hvis du har en hele reden hængende fra din spær, forsøg ikke at ødelægge det ved at sprøjte det. Vente til solnedgang, så alle hvepse er i om aftenen. Placer en grill direkte under reden og bygge en lille brand. Sørg for at tilføje blade eller værftet debris at dit brand med jævne mellemrum som det er røgen, der vil dræbe hvepse. Da røgen ind i reden, vil hvepse blive kvalt og dø. Vær sikker på at bære tunge tøj, når du forsøger reden fjernelse, som et lille antal af hvepse vil flygte reden under denne procedure.

Begravet reder

Hvis du snuble på en hveps reden, der er begravet under jorden, skal du muligvis bruge brændstof til at slippe af med dem. Igen, vente indtil mørkets frembrud at nærme sig reden og være sikker på at bære tunge tøj, bare i tilfælde. Bringe en dåse med Petroleum, en stor spand, en lyseslukker eller flere våde håndklæder, og et par mursten eller tunge klipper. Undvære Petroleum direkte ind i indgangen til reden. Hurtigt dække reden med tæppe. Vend spanden over tæppet og vægt det med mursten. Forlade spanden dækker tæppe og reden i ca to uger. Petroleum dampene skal dræbe alle hvepse, men det er bedst at fejle på siden af forsigtighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com