Home Retsmidler for Gopher kontrol

April 21

Gophers er skadedyr at rive græsplæner og haver. Nogle gophers graver sig ned i huller, mens andre gophers bygge store gravhøje. Nogle lever af sig selv, nogle lever i kolonier under din værftet. Find ud af hvilken type af gophers er ved at overtage din værftet før du beslutter dig for hvilken type af behandling er rigtige for dig og din gopher problem.

Diffusering

Diffusering gophers er en måde at slippe af med dem i din værftet. Se forskellige typer af fælder i bøger eller online. Bygge eller købe en fælde, der passer til dine behov.

Fægtning

Købe hegn, der har små huller, som hønsenet f.eks. Start med at grave en grøft omkring det område, du ikke ønsker at jordegern i. Grave en grøft omkring to fod dybe. Indsæt i bunden af hegn sammen med understøtter. Begrave den nederste del af hegnet at forhindre dyrene i gravende nedenunder.

Oversvømmelser

Oversvømmelser gopher tunnel system tager ganske lidt af vandet, men hvis det slipper af gophers er det umagen værd. Find en gopher hul og Indsæt en haven slange så dybt som du kan få det. Tænde for vandet og lad det køre i 15 til 30 minutter til at oversvømme gophers ud af deres hjem.

Planter

Plant nogle kapers Vortemælk. Rødderne og frø af planter er giftige. Gophers spise disse planter og derefter dø. Vær forsigtig, men da disse planter kan forårsage skade på mennesker og andre dyr samt. Hvis du rører saften fra en af disse planter, vil det forårsage irritation. Vask dine hænder grundigt efter håndtering kapers Vortemælk.

Blokere deres tarme

Nogle mennesker har fundet succes i at befri deres værfter og haver af gophers ved tilstopning af dyrenes indvolde. Der er to måder at gøre dette. Gå til din lokale frisør shop og spørge, hvis du kan samle nogle af de cut hår. Læg håret i gopher huller. Gophers spise håret og det sætter sig fast i deres tarme.

En anden måde at blokere deres tarme er ved at placere et stykke tyggegummi i hullet. Wrigleys mynte eller pebermynte synes at være det foretrukne valg. Unwrap tyggegummi, men ikke røre det med du fingre på alle. Placere fortænder så langt ned i hul som du kan få det. Gophers vil spise tyggegummi, men det vil få fast i deres tarme og få dem til at dø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com