Home Retsmidler for plænen ukrudt

November 9

Home Retsmidler for plænen ukrudt

Alle bør være opmærksomme på miljøfaren ved hjælp af kemiske herbicider kan slippe af græsplæne ukrudt. Kemikalier forurene jorden og forårsage afstrømning til brønde og andre forekomster af vand i området. Nogle effektive og miljøvenlige hjem retsmidler er tilgængelige til at befri plænen for ukrudt. Nogle af dem kan tage gentagne ansøgninger, men de er værd hvis du er bekymret for giftige herbicider.

Bedste måde

Ingen virkelig ønsker at høre det, fordi det er arbejdsintensive, men den bedste måde at slippe din græsplæne af ukrudt er at trække dem ud manuelt ved rødderne. Den gode nyhed er, at de fleste græsplæne og havecentre har en bred vifte af forskellige typer af værktøjer til at hjælpe. Starte lugning processen før visse ukrudt, såsom Mælkebøtter, modne og sprede deres frø.

Ved hjælp af eddike

Et hjem afhjælpe for plænen ukrudt er at bruge en eddike / vand blandingen i en sprøjte eller spray flaske. Spray direkte på den offensive weed når solen skinner lyst til at få arbejdet gjort hurtigt. Det virker, men desværre vil det ikke dræbe på rodniveau. Hvis du gentager programmet flere gange hvor ukrudt vokser, bør det holde dem i at vokse tilbage. Den bedste eddike at bruge er bejdsning eddike, fordi det har en høj eddikesyre indhold.

Prøv denne opskrift, hvis du har problemer med vedvarende ukrudt dukker op; den kan opbevares sikkert i to til tre uger: 1 gallon af bejdsning eddike, 1 kop af orange olie, 1 tsk flydende sæbe. Bruge i en sprøjte eller spray flaske så meget og så ofte som nødvendigt. Orange olie er almindeligt anvendt i naturlige herbicider, der sælges kommercielt.

Majsglutenmel

Ifølge det amerikanske Department of Agriculture er corn gluten en sikker og effektiv middel til før fremkomsten ukrudtsbekæmpelse. Dette betyder blot, at det vil dræbe frø i jorden før ukrudt spire, men det har ingen effekt på ukrudt, der har allerede spirede. Majsgluten leveres i piller og pulver former. Sprede gluten på 20 pounds for tusind kvadratfod af plænen. Spredt i slutningen af April og igen i midten af August. Plus bruge corn gluten er at det også befrugter din græsplæne, men det kan tage to til tre sæsoner at se fuldstændig udryddelse af ukrudt.

Andre indstillinger

Naturmedicin kan komme i mange former. Dræbe ukrudt med en hurtig burst af flammen virker meget godt. Weed-brænding værktøj sælges i de fleste isenkræmmere. Anvendelsen af kogende vand vil gøre tricket vil også brænde frø i jorden, og Gentag programmer kan være nødvendigt.

Give dit ukrudt en stiv drink, før de går. Brug 4-5 spsk af alkohol i 3 kopper for vand og spray hvor og hvornår det er nødvendigt.

Overvejelser

Når du bruger nogen af disse metoder undtagen corn gluten, være ekstra omhyggelig med at henvende sig direkte til weed at undgå at få nogen på de omkringliggende græs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com