Home Theater loft ideer

October 24

Oprettelse af en hjemmebiograf er om mere end projektor og skærm. De bedste hjem teatre oprette en filmen igangværende erfaring. Fra møbler til vægdekorationer, kan hver detalje tilføje til en oplevelse, der gør du ser en film i dit hjem en begivenhed. Dette omfatter lofterne for din hjemmebiograf. Så meget en del af rummet som noget, udseende og bygning af loftet kan gøre den perfekte topper til din theater.

Dekorative lofter

Lofterne for din hjemmebiograf kan gøres udtrykke stemningen i rummet. For en virkelig færdige rum, skal du vælge en dekorative loftet, der tilføjer til dit værelse som helhed. Tin loftplader i stedet for gips er et let installeret alternativ, som straks ændrer udseendet af et værelse. De kommer i mange forskellige farver, som du kan matche til rummets indretning. De kan installeres på flere måder, fra søm-up lofter, der kræver et træ substrat for installation til drop-in fliser, der kan installeres i et hængende gitter loft.Hvis tin er ikke til din smag, prøv kassetteloft træ loftplader, der er tilgængelige i en række træsorter herunder valnød, knudrede pine, kirsebær og eg. Ligesom de tin lofter, kan du vælge et loft, der passer til din indretning og derefter anvende forskellige finish.

Akustiske lofter

Med det formål at dit teater at være at bringe hjem ikke kun seværdighederne, men lyden af teater erfaring, bør mulighed for at opbygge en akustisk loft overvejes. En akustisk loft kan absorbere vildfarne sound i din hjemmebiograf, tilbyder en forhøjet lytteoplevelse. De er også så nemme at installere.

Installation Tips

Hvis du vil ændre dit loft til en hjemmebiograf, skal du bestemme, om du vil arbejde direkte med din nuværende loft eller bygge et nyt loft til at arbejde med. En nem metode til at skabe din hjemmebiograf loft er ved at installere et gitter system til en drop loft mulighed. Et gitter system indebærer suspension et metal gitter fra dit loft ved et sæt af ledninger. Gitrene giver mulighed for fliser til at være faldet på plads uden søm arbejde. Systemet giver også plads over fliserne til at køre ledninger theater-udstyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com