Homelite motorsav kobling fjernelse

June 25

dahome1.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20c5b2507aac1ee9 • 2015-07-27 04:45:59 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

San Jose

CloudFlare

Arbejder

dahome1.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20c5b2507aac1ee9 • Din IP: 107.191.119.96 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Koblingen på en Homelite motorsav er et af de mest afgørende skære komponenter. Hvis koblingen er slidt op, vil beskadiget eller brudt på nogen måde, du sandsynligvis opleve store problemer når de forsøger at skære. Fjernelse og kobling udskiftning er ganske enkel, hvis du er fortrolig med din Homelite dele og har de rigtige værktøjer.

Grundlæggende

Koblingen er inside kobling cover på motoren. Hen til adgang koblingen, skal du fjerne kobling cover, bar og kæde. Rens området motor nedenunder kobling cover at holde snavs og snavs i at komme ind kobling forsamlingen, når du tager det ud. De fleste Homelite Save har en påhængsmotor kobling. Det betyder dybest set, at kæden er i mellem koblingen og motoren, eller koblingen er over kæden. Indenbords kløerne sætte kobling nedenunder kæden og over motoren. Påhængsmotor koblinger er generelt bruges til boligejer Save og inboards anvendes i professionel fældning. I begge tilfælde bliver skridt lidt anderledes afhængigt af om du har en indenbordsmotor eller påhængsmotor kobling.

Stempel blok

En af de store problemer, støder på, når de forsøger at fjerne svinghjul og koblingen er bevægelse af krumtapakslen. Hvis krumtapakslen ikke er stoppet, stemplet vil flytte og der vil forårsage kobling til at spinde, hvilket gør at tage off kobling næsten umuligt.

Der er mange metoder til at få stemplet blokeret. Du kunne marmelade nogle af igangsætter ledningen eller en tørresnor på tændrørets hole. Gør ikke dette medmindre du er bekendt med hvordan stemplet bevæger sig inde i sin cylinder. Hvis stemplet ikke er i den rigtige position og du skubbe for meget af ledningen ind i kammeret, vil et lille stykke af ledningen skubbe ud gennem udstødning port. Senere, dette vil gøre at fjerne ledningen vanskeligt og du kan vride ud en del af de reb, som vil få fast inde i havnen udstødning og ødelægge din motor. Købe værktøjet stempel stop fra Homelite; de er billige og vil ikke ødelægge din motor.

Hvis du ikke kan få værktøjet stempel stop og skal bruge ledningen trick, Fjern dækslet over lydpotte, så du kan se udstødning porten. Binde knob i ledningen og kun skubbe ned tre til fire inches af reb. Absolut Sørg for stemplet er næsten i slutningen af sin opadgående kompressionsslaget og ikke på dens nedadgående streg.

Værktøj til fjernelse af kobling

Homelite fremstiller et bestemt værktøj, der tillader dig at fange svinghjul, løsne den kobling bolt og trække dem begge ud sammen. Hvis du ikke kan finde dette værktøj, kan du bruge en hammer og en punch til at forsigtigt trykke på en fast del af kobling til at frigive spændingerne. At dreje bolt eller koblingen med uret løsner alle Homelite så kløerne. Brug aldrig en indvirkning pistol til at frigive koblingen. Dette kan alvorligt skade dit svinghjul, som kan være dyre at erstatte. Også, ikke pund hårdt på koblingen med en hammer; Dette kan beskadige koblingen eller kobling foråret. Når du fjerner koblingen, kigge efter skade eller kraftig slid og drej. Udskift alle dele, der ser brudt eller slidt ned. Installere koblingen på samme sted og altid stramme bolten mod uret for at låse kobling på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com