Homelite motorsav Specs

October 2

Homelite's UT43100 er en elektrisk-drevet motorsav beregnet til lette, bolig. Denne enhed kan håndtere lemmer-trimning og fældning af småtræer. Det er også velegnet til skæring lille diameter brænde. Ergonomi af UT43100 er boligejer-venlige og omfatter en wrap-around håndtag med blød hånd greb og en ledning-opbevaring systemet for at forhindre utilsigtet magt afbryder. UT43100 kommer fuldt samlet.

Motor

UT43100 er drevet af en 9-amp, 60 Hz elektromotor kørsel en syv-tand gear kædehjul. Det kræver en 120-volt AC elektrisk forbindelse. Homelites elektriske drevsystem er dobbelt isoleret for brugersikkerhed. Dobbelt-isolerede værktøjer kræver ikke et tre-gren til jordet stik. En switch lockout funktion forhindrer, at motoren er startet uforvarende.

Sværd og kæde

Kæde guide bar er 14 inches lang og har et Safe-T-Tip til at mindske utilsigtet kick-back af saven. 14-tommer saven er en lav-tilbageslag, springe tand 3/8-inch type med en.050-tommer kæde gauge og 52 skæring links. Værktøjsfri kædestrammer har en justering knob for at ændre spændingen.

Smøring

UT43100 kæden er selvstændige oliering. Kæde olie er automatisk udleveres fra en seks-ounce reservoir. Quick View olie indikator giver dig mulighed at tjekke oliestanden visuelt. Homelite anbefaler kontrol kæde olie efter hver 20 minutters brug. Kun Homelite Bar og kæde glidecreme er godkendt til brug i UT43100.

Vægt

Tørvægt af UT43100 er 7,8 £.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com