Homelite Super 2 kædesav olie Type

June 9

Homelite Super 2 kædesav opererer på en forbrændingsmotor, som har bør for både benzin og olie. I modsætning til andre motorer, som fire-cyklus motorer og højere, fungerer Homelite Super 2 motor ikke med en separat olie og brændstof pumpe, kun en brændstofpumpe. Så behov Super 2 motor en kombination brændstof af olie og gas.

Super 2 olie

Super 2 kædesav vil kræve en særlig type af motorolie, adskiller sig fra andre motorer, såsom en båd eller snescooter. Motorolie bliver nødt til at bryde fra hinanden inde i benzin, så det ikke skal være så tykke og tætte som andre motorolier. Homelite fremstiller et sortiment af denne olie beregnet til brug i alle dens to-cyklus gasmotorer. Denne olie vil blande tilstrækkeligt med benzin og beskytte cylinder, stempel og krumtaphuset. Men køb Homelite brand olie er ikke et krav; lignende høj kvalitet, to-cyklus, luftkølede olie vil også arbejde.

Super 2 Gas

Super 2 motorsaven skal også en lidt anden slags brændsel end din bil eller båd. Super 2 motorsave kan operere med kun en højere kvalitet af benzin, 87 oktan og højere, for olie og gas til at antænde ordentligt inde i cylinderen. Lavere-grade benzin vil efterlade for meget uforbrændt brændstof i cylinderen, antændes ved en lavere temperatur. Dette brændstof vil også give den nødvendige magt til at drive kæden ved hastigheder over 10.000 rpms. Aldrig bruge brændstof tilsætningsstoffer, såsom ethanol eller gasohol, i brændstofblanding.

Super 2 Mix

Når brændstoffet ind i cylinderen og det er ikke antændes korrekt, hele motoren vil lide: acceleration bliver langsom til en gennemgang og motoren kan give bagslag og vil til sidst lukke ned. Hvis blanding af benzin til olie ikke er indstillet på det rette forhold, kan brændstoffet brænde dårligt nok inde i cylinderen til at forårsage skader på stempel, segl og krumtaphuset. Homelite foreslår en blanding forholdet mellem 40 til 1 benzin til olie, men miljømæssige faktorer, såsom elevation eller støv, kan kræve en ændring af dette forhold.

Blande brændstof

For at finde den rette blanding hældes ratio, tegner sig for miljøregler, motorens olie i brændstof dunk. Derefter hælde benzin på toppen; Ryst indholdet til grundigt blend. (Ryst beholderen før hver brug.) Fyld tanken og køre flere kampvogne på sæt forholdet. Overvåge skæreydelse acceleration, magt under fuld belastning og i tomgang, og langsomt tynde eller berige brændstofblanding med mere olie eller benzin. Stræbe efter den reneste, mest jævne brændende brændstof, der giver den optimale mængde strøm med beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com