Høne & kyllinger plantning i drivtømmer

June 4

"Hønen og kyllinger" refererer til de hårdføre saftige, "Sempervivum." Det prydet tagene og fyldt revner i væggene i hver struktur i Karl den Stores imperium, efter hans ordre, på grund af sin modstand mod brand og lynnedslag. Sempervivums strittende rosetter vokse i klumper omkring en ældre, større centrale roset, ligesom en høne, omgivet af hendes kyllinger. Den trives i revner og sprækker, hvilket gør den ideel til containere, rock haver og drivtømmer bidder.

Værelse til reservedele

Trods trives i revner og sprækker, skal høne og kyllinger nok plads til forældrene og hendes forskydninger, hvis du ønsker den bedst mulige visning. Tynde, tynde grene vil støtte et par frisk transplanterede kyllinger, men stolons eller modificerede stængler, der forbinder "hønen" til hendes "kyllinger" må til sidst røre jorden hvis du vil plante til at sprede. Finde større stykker af drivtømmer i stedet, med diameter større end 2 inches, og flere store og mellemstore knotholes eller lavninger, som du kan fylde med løs, sandede jord.

Jord krav

Mound en blanding af en del sphagnum, to dele lerjord og to dele groft sand omkring drivtømmer luns og revner, sprækker eller knotholes for de bedste resultater, rådgiver University of Oklahomas botanik drivhus specialist, Cal Lemke.

Dræning

Store træstubbe vil støtte en koloni af høne og kyllinger, så længe hule er lavvandet eller fortsætter hele vejen igennem til jorden. Høne og chick rodsystemer rådner hvis de bliver våde. Plant dem op ad siderne og rundt i bunden af dit store træstub i stedet for i en dyb hule.

Sollys behov

Sempervivum se deres bedste, når de udsættes for fuld sol, udvikle en række forskellige farver herunder brune, gule, orange, pink og rød blandet med forskellige nuancer af grøn. Mens høne og kyllinger vil vokse i skygge, vil det bo grønt og vil ikke spredt langs grene samt eller kaskade mod jorden. Flytte din drivtømmer til solrige dele af gården til en mere levende visning af farver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com