Honeydew sorter

October 19

Honeydew sorter

Kendt som varmt vejr afgrøder, dyrkes meloner kommercielt i Arizona, Californien og Texas, hvor de varme lange somre hjælpe frugterne modner til peak sødme. Familien melon består af honningdug, cantaloupe og muskmelon. Honeydew meloner har typisk grønne eller hvide kød med en hvid til gul skorpe; men nogle sorter er blevet avlet med orange eller pink kød med hvide til lyserøde rinds. Frugterne er runde til ovale og normalt vejer 3 til 6 pounds.

Grøn-konkretiseret Honeydew

Earlidew er den traditionelle honningmelon med lime-grøn kød og en glat, creme til gul skorpe. Frugten modnes i 80 dage. Frugter, der dyrkes i de Forenede Stater er kommercielt tilgængelige fra juli til oktober. Supermarkeder få frugter fra Mexico til at fylde deres hylder under resten af året.

Orange-konkretiseret Honeydew

Honning Orange honningdug har skarpe, bleg-orange kød er omfattet af glatte, elfenben hud. Denne mellemstore melon gennemsnit 3 pounds. Den modnes i 74 dage.

Glat, gul skorpe af den honning gule honningdug omgiver lys-orange kød. Denne meget produktiv plante er tolerant over for køligt vejr og producerer frugter 2 1/2 pounds i gennemsnit. Frugten modnes i 71 dage.

Hvid-konkretiseret Honeydew

Honning Pearl honningdug har søde, hvide fyldig frugt med en grynet konsistens, der er blevet sammenlignet med asiatiske pærer. Rinds er glatte og hvide. Denne mellemstore melon modnes i 74 dage.

Snow Leopard honningdug er begunstiget for sine særskilte udseende. Denne personlige mellemstore honningdug har en unik, cremet hvid skorpe, at idræt uregelmæssige grønne striber eller pletter. Det har glat, hvidt kød med en flavorful smag. Den modnes i 71 dage.

Honeydew forbrug

Modnet på toppen af sommeren, er honeydew meloner traditionelt spises som tilbehør til grillet fødevarer. Det er også et fælles element i frugtsalater består af druer, vandmelon og cantaloupe. Forfriskende og lette kolde supper er udarbejdet ved hjælp af honningdug som base. Derudover gør deres lys, sød smag dem en fremragende ledsager til salt prosciutto.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com