Honeywell Air Purifier instruktioner

April 12

Honeywell producerer mange bolig- og erhvervsejendomme opvarmning og air conditioning produkter, herunder ovne, klimaanlæg, filtre og luftrensere. Honeywell luftrensere kommer i en række størrelser, bordpladen, tårnet og permanent modeller og med HEPA eller vaskbare filtre og stille velfungerende tilstande. Et purifier trækker luft ind i apparatet og gennem et filtreringssystem til at fjerne støv, partikler og andre potentielle allergener før slippe luften tilbage i miljøet. Disse enheder kan købes online og i udvalgte hjem detailbutikker. Ved hjælp af et Honeywell luftrenser er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Indstil Honeywell luftrenser på en stabil, plan overflade mindst 3 fødder væk fra nogen møbler eller væg. Enheden vil være mest effektiv, hvis døre og vinduer i rummet er lukket.

•Plug i luftrenser og drej power knappen til "Høj". Tillad enheden at køre på høj i flere minutter, og tænd power knop til det ønskede strømniveau.

•Drej ionizer kontrolknappen til "On" position for at øge luft filter ydeevne under brug.

•Drej ud og frakoble luftrenser, hvis "Filter skærm" lys er belyst. Skub hakkene på hver side af den front gitter og træk gitter frem for at fjerne den. Træk filter fra huset og skyl det under koldt vand til at rense den. Lad filteret lufttørre helt, og udskifte filteret i enheden. Luk gitter og genoprette magt. Placer spidsen af en kuglepen i det lille hul ved siden af filter indikatorlys. Hold spidsen af pennen på plads i fem sekunder og derefter fjerne det Nulstil indikatoren.

•Drej off luftrenser når det er automatiseret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com