Honeywell Pro 8000 instruktioner

November 13

Honeywell 8000 er en syv-dages programmerbar termostat til hjemmet. Det har et baggrundsbelyst digitalt display, der minder boligejere når service er nødvendige eller filtre skal udskiftes og en præcis temperaturstyring. Honeywell 8000 kan programmeres til at spare cirka 30 procent på årlige hjem opvarmning og køling omkostninger og har en fem-års garanti. Når først installeret, er opererer Honeywell 8000 en forholdsvis nem opgave.

Instruktioner

•Indstil tid vise ved at trykke på "Clock" og derefter op og ned pilene til at justere tiden vises på termostaten. Tryk på "Udført", når tiden er korrekte.

•Drej på fan ved at trykke på "Fan" og derefter "Auto" for ventilatoren for at køre, kun når varmen eller køling system kører. Tryk på "Circ" at operere ventilatoren tilfældigt, uafhængigt af Hvornår varmen- eller kølesystemet er aktiv.

•Program termostat efter din tidsplan, giver mulighed for større energibesparelser. Tryk på "Wake" for at indstille den tid, du vil være vågen og bevæger sig rundt i huset. Tryk på "Forlade" for at angive, når du forlader huset om morgenen og den ønskede temperatur indstilling når du er væk. Tryk på "Tilbage" for at indstille den tid, du vil vende hjem og den ønskede temperatur mens du er hjem om aftenen. Tryk på "Sleep" for at indstille den tid, du vil gå til seng og den ønskede temperatur niveau for natten. Tryk på "OK" for at afslutte programmet tidsplan.

•Juster fugtighed indstillinger ved at trykke på "Mere" og derefter op eller ned-pil indtil "Affugter", indstille vises. Tryk på op eller ned piletasterne indtil den ønskede luftfugtighed er indstillet og tryk derefter på "Gjort".

•Drej temperatur op eller ned til enhver tid ved at trykke på op eller ned-pilene på skærmen. Tryk på "Gjort" når du er færdig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com