Honeywell programmerbare termostat instruktioner

July 31

Honeywell kontrol løsninger har fremstiller bolig- og erhvervsejendomme klima kontrolsystemer i 1930 ' erne. Honeywell fremstiller og distribuerer en populære linje af bruger programmerbare termostater, der kan bruges til at styre varme, køling eller kombination. Selv om installationsprocessen for en ny Honeywell termostat synes en smule omfattende, det kan gennemføres enkelt og hurtigt ved at følge den på skærmen beder.

Instruktioner

Termostat Setup

•Program din Honeywell termostat 's interne kalender og ur. Tryk på "Op" eller "Down" pileknapper indtil den på skærmen måned indikator afspejler den korrekte værdi; Tryk på "Næste". Følg den samme procedure for at indstille dag og år indikatorerne; Tryk på "Gjort" når du er færdig med at angive kalenderen. Justere timer cifre på den på skærmen ur med pileknapperne; Tryk på knappen "Næste", når den ønskede værdi vises. Brug den samme proces til at indstille uret minutter cifre og tryk på "Gjort".

•Adgang termostaten programmering tilstand. Tryk på og slip knappen "System" og hold derefter ned på "Næste" knappen indtil den on-screen display ændringer.

•Tryk på "Næste" for at få adgang til skærmbilledet system udvælgelse. Brug pileknapperne til at fremhæve den ønskede på skærmen indstilling og tryk på "Næste;" valgmuligheder omfatte "Varme/Cool," "Varme kun," "Varmepumpe", "Varme kun med Fan," "Varmt vand varme kun" og "Cool kun."

•Program termostaten opvarmning fan kontrol når indstillingerne "Gas eller olie varme" og "El varmen" vises på displayet. Fremhæve den ønskede indstilling ved hjælp af piletasterne, og tryk på "Næste". Vælg den ønskede opvarmning cyklus Vurder når den "elektrisk ovn," "Gas/olie damp," "Gas eller oliefyr," "Tyngdekraft System" og "Varmt vand eller højeffektiv ovn" indstillinger vises; Tryk på "Næste" for at foretage dit valg.

•Program den termostat overgangen fungere når de "Automatiske omstilling" og "Manuel overgangen" indstillinger vises. Fremhæve den ønskede indstilling ved hjælp af piletasterne, og tryk på "Næste". Vælg "Automatiske omstilling", hvis termostaten automatisk skifte mellem varme, køle og Off tilstande baseret på stuetemperatur. Vælg "Manuel overgangen", hvis du vil have fuldstændig kontrol over når termostaten ændres driftstyper.

•Vælg mellem Fahrenheit og Celsius temperatur formater. Fremhæve den ønskede indstilling og tryk på "Næste". Indstille funktionen sommertid på samme skærm; Fremhæv "På" eller "Off" og tryk på "Næste".

Termostat brug

•Vælg den ønskede driftstilstand for din Honeywell termostat. Tryk på knappen "System" gentagne gange for at rulle gennem den termostat driftstyper. Stop, når den ønskede driftstilstand er vist på skærmen; modes inkluderer "Varme", "Cool" og "Off."

•Tryk på knappen "System" gentagne gange, indtil skærmbilledet fan indstillingen markering vises. Tryk på knappen igen for at skifte mellem indstillingerne "Auto" og "På" fan. Vælg "Auto", hvis du vil fan til at kører kun under opvarmning og køling faser. Vælg "On" til at køre blæseren konstant.

•Tryk på knappen "Næste" to gange for at få adgang til termostaten planlægge programmeringsmodus. Tryk på knappen "Systemer" gentagne gange indtil den dag, hvis du ønsker at programmere tidsplan er vist på skærmen. Tryk på "Næste" for at få vist indstillingerne for "Wake" tidsplan segment. Brug pileknapperne til at ændre temperaturen for det pågældende segment; Tryk på "Næste", når den ønskede temperatur er vist. Følg den samme procedure for at programmere "Orlov," "Return" og "Sleep" planlægge segmenter.

Tips & advarsler

  • Installer to nye AA alkaline batterier, når "Lo batteriindikatoren" blinker på skærmen.
  • Nøjagtige programmeringsinstruktioner kan variere efter termostaten model. Kontakt Honeywell kundesupport for at få flere oplysninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com