Hønsenet alternativ

September 24

Hønsenet alternativ

Hønsenet er almindeligt anvendt til at hegnet i kyllinger, normalt i en coop, og holde ud skadedyr. Traditionelle hønsenet er lavet af galvaniseret metal. Nogle mennesker tror hønsenet er grimme, og de ønsker en mere visuelt tiltalende alternativ. Afhængigt af dine behov og miljø er der flere.

Hønsenet alternativer

Hvis du ønsker fleksibel gennemsigtigt hegn, overveje plast fjerkræ hegn der er UV stabiliseret for at modstå varmen fra solen. Denne type af hegn kan holde sin form bedre end metal og vil ikke fordreje eller strække. Plast hegn på denne klippe og håndtere nemt. De har glatte toppe og bunde.Et hegn, kaldet kanin guard er designet til at holde skadedyr væk fra haver. Det kommer i metal og plast belagt sorter.

Andre typer af hegn

For et pænere look, bruge hardware klud (typisk bruges til skærmen døre) til tilbage højere, mere traditionelle udseende hegnet såsom bambus eller pil. Du kan vedhæfte hardware klud til enhver type af hegn, selv et stakit, at skabe et mere æstetisk tiltalende område hvor dine dyr er opstaldet.

Hvor hen til indkøbe

Hegn kan købes på ethvert hjem forbedring butik. Blot spørge en af sælgerne at dirigere dig til området i den butik, hvor det kan ses. Ofte kan en salgskonsulent hjælpe dig med at finde den bedste slags indhegning til dine behov og budget. Du kan også bestille et hegn fra en butik eller gå online.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com