Hoover Elite poseløse Rewind specifikationer

November 16

Hoover's Elite Rewind Upright Poseløs og sin 12-amp motor giver en masse suge for en enhed, der vejer mindre end 18 lbs. Hoover har siden ophørte enheden, men renoverede støvsugere er stadig til rådighed for salg gennem kilder som Amazon. Det kommer med flere praktiske værktøjer holdes ret om bord, og sin løftbare netledning gemmer den vanskelige opgave med snoede ledningen efter hver brug. Takket være det er Poseløs, samt levetid HEPA filter, mindske du vedligeholdelse af mere traditionelle opretstående støvsugere.

Dimensioner

Denne oprejst vakuum kommer i Imperial Red og står 43 inches høj. Det bruger en levetid HEPA filter og er Poseløs, brug i stedet en bund-release snavs cup. Det vejer 17,9 lbs., som giver noget let rengøring. Dens 24-tommer ledningen er løftbare og spoler automatisk deraf navnet. Dens 12 amp motor giver kraftfuld rensning kapacitet, og dens luft-flow indikator advarer ejeren når snavs cup er fuld eller filtret skal renses.

Værktøjer

De indbyggede værktøjer omfatter sådanne tilbehør som en tryllestav, en afstøvning pensel og en turbo værktøj. Andet tilbehør omfatter en polstring pensel, et værktøj til sprækker og en power håndværktøjet. Med de angivne vedhæftede filer stretch slangen når 9 fod for nem rengøring for disse svære at nå steder. Selve enheden giver wide-stien rengøring med specielle møbler vagter beskytte sokler og dine møbler mod utilsigtet buler og skrammer.

Funktioner

Undertrykket har syv forskellige højde indstillinger, som du kan bruge enheden fra gulvet type gulv type, herunder dem uden tæppe på alle, hvilket gør det en meget alsidig rengøring værktøj. Dens rengøring sti er 14,5 inches. Det giver også en pet hår værktøj for at få de genstridige pet hår ud af tæppet og polstring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com