Horsehide Vs. koskind

November 24

Horsehide Vs. koskind

Horsehide og koskind har været anvendt over tid som en hård, naturligt materiale, der kan modstå tungt brug. Den plettede koskind er genkendelige i nutidens kultur som en luksuriøs stof til at pryde sofaer og stole. De to huder er lignende, endnu tydelig nok til at have en grund til at bruge ene over den anden.

Funktioner

Horsehide og koskind kan vises som en korthåret, blødt, tekstureret materiale fundet i naturlige farver af brune, sorte og hvide. Mange huder bruges til deres læder, og i processen mister deres farvevariation. Materialet kan være støbt, limet og syet til forskellige anvendelser.

Fordele ved Horsehide

Horsehide har en fast korn, der holder materialet holdbare, og også gør det en fremragende afvisende for fugt på grund af dets massefylde. På grund af dette, kan skjule hold op i fugtige områder og modstå tilstedeværelsen af væsker.

Fordelene ved koskind

Koskind er mere let tilgængelige end horsehide, og derfor mindre dyr. Læderet er ikke så tætte som horsehide, hvilket gør det mere fleksibelt at sy eller skimmel stykker sammen.

Overvejelser

Begge huder er holdbare, så de påtænkte anvendelse skal tages i betragtning når du vælger mellem koskind og horsehide. For møbler, både har en tiltalende æstetiske endnu koskind belægninger sandsynligvis vil være mindre dyrt og nemmere at fremstille. Som det karakteristiske kendetegn, der adskiller to er permeabilitet af vand (horsehide er en vandafvisende), tage anvendelsesbetingelser i betragtning, når du vælger.

Bruger

Horsehides og cowhides bruges til møbler, tæpper, pistol hylstre, tøj og sko, blandt andre applikationer. Horsehide sko og jakker er mere let tilgængelige end horsehide møbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com