Hot Pink værelse ideer til en teenager

June 20

Hot Pink værelse ideer til en teenager

Din datter vokser op, og du vil have hende til at have et værelse der passer hendes stil. En hot pink soveværelse er en spændende idé til en girly pige, og alt det kræver er maling, stof og din fantasi. Der er et væld af værelse ideer at vælge imellem, så diskutere potentielle ideer med hende. Få hendes input og også ansætte hende for at hjælpe dig med at designe og dekoration.

Mode

Oprette en hot pink mode-tema plads til din teenager. Væggene malet i dristige hot pink. Plader og Talsmanden sæt kan være et mix af hvide og hot pink satin, suppleret med hvid marabou lampeskærme. Bruge pyntepuder i hele rummet med fashionable billeder, billeder af læbestift og andre typer af makeup. Ramme billeder på væggen i højhælede sko, parfumeflasker, couture kjoler og vintage dækker af modeblade som Vogue.

Dyreprint

Brug dyr prints i din teenagers hot pink værelse. Af udskrifter, der bedst supplerer farven er zebra eller leopard. Dække lampeskærme med hot pink, animal-mønstrede stof og bruge det samme mønster hele rummet i pyntepuder, Bordløbere og tæpper. Strøelse kan holdes neutral og hvid med en narresut i den samme hot pink, animalsk mønster. En alternativ ide er at bruge sort lagner og pudebetræk med en satin sort dyne.

Preppy

En anden idé til din teenager er at skabe en mere preppy lyserøde værelse. Indarbejde Kelly grøn med hot pink til at skabe dette look. Bruge flere mønstre i hele rummet, i hot pink naturligvis som plaid, madras og polka prikker. Madras er den perfekte mønster for en dyne---hold det hot pink med antydninger af grøn og tilføje hvide og hot pink polka-prikket pyntepuder. Sætte en hot pink kant rundt om toppen af væggene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com