House arkitektur stilarter for små huse

May 20

House arkitektur stilarter for små huse

Flere stilarter af arkitektur er tænkt som værende strengt for små huse, som Cape Cod eller et sommerhus. Selvom de kan synes at være små, kan mange af disse boliger rumme 1000 kvadratfod eller mere. Bare fordi et hus er lille betyder ikke, det ikke er designet godt eller at det komfortabelt ikke passer til en familie på fire eller mere inden for sine mure.

Cape Cod

Cape Cod stil af arkitektur er anset for at være en amerikansk stil, men det har rødder dybt i England. Disse boliger har store centrale skorstene for at yde varme til de omkringliggende værelser, selvom moderne udgaver ikke kan have en skorsten (eller pejs) på alle. Når man studerer ydre af Cape Cod, Bemærk andre specifikke funktioner, herunder windows, som flankerer den centralt beliggende døren og de stejle tag, som hjælper med hurtigt kaste sne eller regn. Berømte Cape Cod boliger omfatter Dugan hjem i Cape Cod, Massachusetts og Levittown firma model, hvoraf mere end 17.000 var masseproducerede.

Ranch

I dag er der flere versioner af ranch stil hjem, såsom split-niveau og den hævet ranch. Selvom ranches kan sprudlende, store boliger, kan de også være små og hyggelige. Ranch huse er single-etagers huse, der er ofte formet som et L eller et U. traditionelt, disse huse havde glasskydedøre, der fører til en gårdhave eller baggård. Mange ranches også kom komplet med en - eller to-bil er knyttet garage. Berømte eksempler på modernistisk ranch stil hjem omfatter dem bygget i Californien af Joseph Eichler.

Præfabrikeret huse

Der er potentielt snesevis af typer af præfabrikerede eller "præfabrikeret" boliger til rådighed - fra campingvogne og trailere til moderne prefabs. Præfabrikerede boliger skal ikke være rektangulære eller single-historie. Præfabrikeret simpelthen betyder huset blev bygget andre steder, såsom i en fabrik, derefter leveret eller samles på stedet. Et berømt eksempel på en præfabrikeret hus er huset stål i Connecticut, bygget i 1933.

Sommerhus

Cottage-stil hjem er ikke faktisk en bestemt type af arkitektur, men snarere en slags huse ofte brugt som en midlertidig bolig som for en ferie. Næsten enhver stil af arkitektur kan bruges som en hytte hjem, selv om mindre typer er mere almindelig, herunder Cape Cod, A-frame, bungalow og chalet hjem. Et velkendt eksempel på et sommerhus ville være Katrina hytter, der blev brugt som midlertidige boliger løsninger for ofrene for orkanen Katrina.

Træ huse

Træ huse er ikke sandsynligt en populær eller fælles valg for mange husejere, men disse små (selvom undertiden temmelig store) huse eksisterer. Træ huse kan variere meget i form med nogle at være formet som en globus, mens andre er mere traditionelt firkantet. De kan også variere meget i stil fra moderne til rustik. En berømt treehouse er kendt som den kugle hus, der er suspenderet fra et træ og tilgængelige via trapper.

Tynd eller smalle huse

Disse huse er designet til at passe ind i meget smalle eller mager rum, såsom mellem to eksisterende bygninger i en by. Nogle af disse huse kan være så smalle som 3 fod bred, men er ofte meget lange og i stand til at boliger flere soveværelser, spisestue, stue og et køkken. I nogle lande som Nederlandene, er disse boliger fælles på grund af historiske spørgsmål. I Amsterdam, blev bygherrer opkrævet baseret på den forreste bredden af huset, så bygge smalle boliger var mere omkostningseffektive dengang.

Bungalows

Bungalows er en anden stil af arkitektur, der almindeligvis anvendes til små boliger. Anvendte materialer kan variere fra træ helvedesild til mursten eller sten. Disse huse har lav tagene med bred udhængende tagudhæng og fritlagte spær. Bungalowerne har ofte en veranda, som måske eller måske ikke være lukket. Et berømt eksempel på bungalow stil er det Gamble House af 1908, som var en prototype for håndværker-stil hjem i USA og var en af virksomhedens "Ultimate Bungalows."


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com