House indramning Basics

January 14

House indramning Basics

En bygning ramme fungerer som en støtteordning. Hvis indrammet ordentligt, kan en bygning vare i mange år. Desværre, en bygning, der er udformet forkert kan være plaget af mange problemer fra skæve døre til sagging tagene. Planlægge projektet indramning omhyggeligt og tøv ikke med at bringe i en professionel, hvis nødvendigt. Hvis du bruger en professionel, Sørg for virksomheden er korrekt licenseret og forsikret.

Tilladelser og koder

Det er vigtigt at få en tilladelse og kender bygningen og brand koder før du begynder enhver indramning projekt. Koder diktere en række indramning funktioner herunder tilladte loftshøjde, gangen bredder og døråbning bredder. Brand koder kan diktere en minimum størrelse og antallet af vinduer i specifikke områder i hjemmet. Alle indramning arbejde skal kontrolleres ved afslutningen. Manglende at opnå tilladelser og kontrol kan resultere i bøder og ordrer til at annullere hele eller en del af din indramning arbejde. Det kan også forårsage homeowner's forsikring til at blive negeret.

Materialer

De fleste indramning er gjort med træsorter, heriblandt fyr og hemlock. Mursten, beton og stål kan også bruges til indramning. Træ indramning understøtter den mindste mængde af vægt, men det er den billigste og letteste materiale at anvende. Til mest boligarealer er træ indramning passende. Brug af andre materialer end træ indramning job kan kræve brug af specialudstyr. Sørg for du har alle de nødvendige værktøjer, forsyninger og udstyr på stedet, før du begynder.

Arbejde smartere

Gøre livet så let som muligt, når du laver din indramning job. Indsamle alle de værktøjer, du skal bruge, herunder et målebånd, stigen, torve, niveauer, negle og cirkulære og stiksave. Du kan bruge en indramning hammer, men en pneumatisk sømpistol gør indramning arbejdspladser gå meget hurtigere. Organisere dine byggematerialer, og prøv at holde dit arbejdsområde så pænt som muligt. Ved udformningen af væggene, gøre byggeri på jorden og løfte væggen på plads, når den er færdig og firkantet. Være bevidst om vejrforholdene og planlægge. Dække materialer med en presenning, hvis regn eller sne forventes, og forsøge at planlægge projektet i en tid, der ikke vil forlade dig indramning i sneen.

Dele og tilslutninger

Størrelsen af individuelle indramning dele og de metoder, der bruges til at forbinde dem er dikteret i bygningsreglementer. Bygningsreglementer kan synes overdreven til tider, men de er udviklet omkring kendte engineering love og egenskaber. Manglende forståelse for korrekt komponent dimensionering, fastgørelse og andre tekniske begreber kan føre til alvorlige strukturelle problemer og sammenbrud.

Kvalitet i arbejdet

Indramning bestyrelser skal være glat og fri for defekter. Det er afgørende at du sørge vægge er flush og straight, bestyrelser er niveau og hjørner er firkantet. Gulve skal være plan og sikre. Test et gulv sikkerhed ved at hoppe på den. Hvis noget er løs eller pibende, Sørg for at stramme eller bandage det. Et gulv, der knirker under indramning proces vil fortsætte med at knirke når huset er afsluttet, og skæve vægge vil læne sig for evigt. En sjuskede udformning job vil påvirke kvaliteten af dit færdige projekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com