House varme tanker

November 9

House varme tanker

I løbet af vinteren brænde ejere af fast ejendom normalt forskellige fossile brændstoffer for at holde sig varm. Denne indsats er kombineret med isolering, som indeholder den varme i hjemmet, sænke elregningen. Heldigvis, som teknologi og videnskab forhånd, flere muligheder for boligopvarmning åben op for forbrugerne, så de kan spare penge og reducere deres miljømæssige fodaftryk.

Brændende brændstof

Processen med brændende brændstof naturligt frigiver varme. Den ældste form af varmeudvikling gennem brændstof brændende er træ brændende. Nogle ejere bruge pejse til at generere varme dem i nærheden. Der er også til rumopvarmning, typisk bruger elektricitet. Selv om disse varmeovne kan give varme i et område, skal dem, der ønsker at opvarme hele hjem ventilation til at lede varme i hele huset. Selvom luften er den traditionelle medium, har forskning vist, at væsker overføre varmen mere effektivt. Naturgas ovne er den mest energieffektive måde at opvarme et hjem, og ejere af fast ejendom kan have en ovn hooked op til deres gas linje.

Geotermisk

Varme indsamler under jorden. Nogle ejere af fast ejendom kan bruge dette i opbygningen af geotermisk varme enheder at pumpe op den varmere luft i underjordiske huler og sende kold luft under. Fordi varme tendens til at stige, varme løsninger disse geotermisk kan være meget effektiv og har ikke en indvirkning på miljøet.

Isolering

Én måde at opvarme et hjem er at forhindre varme i at flygte i første omgang. Ejere af fast ejendom bruger ofte isolering mellem vægge til at fælde varme i hjemmet. Denne isolering sparer penge for ejere af fast ejendom ikke har bruge noget energi til at opretholde denne effekt. Den eneste ulempe at denne varme strategi er at isoleringen undertiden bliver våd og kan blive muggen, som måske kræver egenskaben ejer at erstatte isolering. Nogle storm og termisk windows kan forhindre varme fra passerer igennem dem så godt. Revner i Vinduer savn putty fugemasse for at sikre at luften ikke sive ud gennem sprækkerne.

Tøj

Ejere af fast ejendom kan bruge ekstra lag af tøj og tæpper til at holde sig varm. Disse lag hjælpe fælde krop varme, og de øger ikke udgifter til energi. For ekstra varme i soveværelset, kan elektriske tæpper varme op i soveværelset mere effektivt end varmeapparater.

Sollys

Sollys kan opvarme et hjem. Ved at lade blinds åben, kan sollys komme gennem vinduerne og varme op hjemmet. At fjerne genstande, der blokerer for solen, såsom træ grene, kan øge mængden af sollys, der kommer igennem. Ejere af fast ejendom kan konstruere specialiserede kasser, der kan absorbere sollys og varme op luft, der passerede gennem disse bokse. Dette kan øge varmen i luften uden at koste egenskaben ejer nogen penge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com