Housewarming Tips

April 21

Housewarming Tips

Der er masser af ting du kan gøre for at varme op dit nye hus eller hjælpe en ven bosætte sig i et nyt hjem. Du kan føje til indretning, tilføje lidt personlig rører at gøre huset mere boede i eller bidrage ting som stearinlys og duftende olier til at gøre beboelsesrum mere indbydende.

Udsmykning

Et nyt hus synes ofte bare, når du først bevæge sig i. Overveje at få dekorationer, der passer til dit nye hus som malerier, silke blomster, potteplanter eller endda nye accent stykker af møbler, såsom små ende tabeller eller hjørne tabeller, der vil passe ind i et hjørne for dig at tilføje dine egne dekorationer til.

Dufte

Duftende stearinlys, røgelse og aromaterapi olier kan gøre et hjem føler mere komfortabel. Nogle folk gerne selv bruger hvid salvie på et nyt hus, brænde det og køre det rundt døråbninger af huset. Nogle mennesker tror, hvide sage renser gamle og bringer i den nye.

Nips

Odds og ender kan fylde et hus for at gøre det føles mere indbydende og kender. Vindspil er en fantastisk måde at tilføje en bekendt lyd til et nyt hjem. Objekter, der afspejler dine interesser kunne også give en fornemmelse af varme hus. For eksempel, hvis du elsker katte, afhente nogle kat figurines og sætte dem på din nye møbler. Også, elementer, der afspejler området i det land, du bor i kan tilføje smag til dit nye hjem, sådan en har en kaktus, hvis du bor i sydvest. Indrammet plakater af dine foretrukne film eller malerier kan gøre huset føles mere som dit eget hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com