Hoveddøren farver til Italianate victorianske huse

November 29

Hoveddøren farver til Italianate victorianske huse

Italianate victorianske huse, generelt bygget mellem 1860 og 1880, er så kendte for deres fancy trim og farverige udendørsbrug at de ofte kaldes "painted ladies." Hvis du er heldig at bo i en af disse pragtfulde påmindelser om en finurlig og udarbejde tid, har du en masse muligheder, når det drejer sig om renovering eller blot fastholde den hus maling. Nogle mennesker vil foretrække at holde sådan et hus i perioden farver, replikerende så tæt som muligt de farver, der ville have været brugt, da huset var nyt, mens andre vil nyde at eksperimentere med moderne farver.

Hvide døre

Italianate boliger, som er fundet oftest nord for Mason-Dixon line, er kendetegnet ved deres rektangulær form, høje vinduer og blidt skrånende tagene. Fordi hovedbygningen var lavet af mursten, sten eller stuk, trim og døre var malet i farver, der smuttede ud i modsætning til earthier farven på væggene. I nogle tilfælde, blev såsom hjemme den berømte Vanderbilt kendt som The Breakers i Rhode Island, eller på Blandwood Mansion, den ældste Italianate hus i USA, hoveddøren simpelthen malet hvid, for at give husets storheden at tale for sig selv.

Mørke malede døre

Andre boliger, herunder Evergreens, et hus i Amherst, Massachusetts, har dybt farvet døre i de mørke nuancer populære med amerikanske husejere i denne periode. På Evergreens, er døren malet en dyb rød, i modsætning til meget lys farvet sten og grøn vindue trim. Sutherlin House, beliggende i Virginia, er også lavet af lys sten og har en mørk lilla hoveddør, der er suppleret med lavendel trim. Murværket boliger ofte havde blå eller gule døre og trim som kontrast til de røde mursten.

Naturlige træ døre

Nogle Italianate victorianske huse har også venstre front døre umalet, men foretrækker at skabe kontrast mellem den naturlige farver af træ og byggematerialer. Front døre, der har store, buede vinduer i dem er ofte forlod umalet men farves i en rig rødlig-brun eller mørk brun farve. I tilfælde, hvor dørene blev efterladt plain, er der normalt omfattende trim malet i lysere farver, herunder gul og pink, andetsteds på huset.

Lyse døre

I dag kan nogen farver arbejde på en Italianate victorianske hjem, især på døren, som ofte sætter scenen for at vælge trim farver. Mange af painted ladies i New Orleans og San Francisco er malet i lyse farver, herunder pink, lilla, grøn og rød med vildt kontrasterende trim. Et hjem i New Orleans har ni forskellige farver på den, og ejeren gentegnes regelmæssigt, giver mulighed for en anden dør farve eller nye trim farve hvert år. Hvis du kan lide en bestemt farve og vil have det på døren af din victorianske, den eneste ting at bekymre sig om er hvor mange og hvor trim farver du ønsker at gå med det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com